Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VLADA STANOJEVIĆ I U POLICIJI POKUŠAO DA OPRAVDA NASILJE NAD SUPRUGOM

Udario sam je, sudite mi!

Autor: Zorica S. Radulović | 05.02.2015 - 16:00:00h | Komentara: 7

Voditelj Vladimir Stanojević rešio je da se, nakon prebijanja supruge Ana Marije Žujović, obrati javnosti saopštenjem u kom tvrdi da ju je samo odgurnuo rukom u predelu lica. Stanojević ni u jednom trenutku nije demantovao da modrice na ženinom licu i telu nisu nastale od njegovog udarca, a juče je u popodnevnim časovima saslušan u policijskoj stanici, gde ga je „Alo!“ uslikao.

Sve vreme u pratnji  advokata: Vlada  Stanojević

Sve vreme u pratnji advokata: Vlada Stanojević | Foto: Rajko Ristić

- U ponedeljak uveče, nakon što sam završio sa poslom u jednom noćnom klubu, uverio sam se u neke stvari na koje sam sumnjao, i „crno na belo“ video da ova veza ide u propast i da nema povratka nazad, da od njene strane nemam ni trunku iskrenosti i poštovanja. To je bila „kap koja je prelila čašu“, izašao sam iz kluba i krenuo ka njoj u nameri da joj sve kažem i da se okrenem i odem iz njenog stana, života i ove veze, jer taj teret više nisam mogao da izdržim.

Anin Marijin brat: Kada bih ga pretukao, bilo bi mu lakše!

Na društvenoj mreži Fejsbuk oglasio se i Anin Marijin brat Marko Žujović, koji kaže:
- Kad vidim koliko ima ljudi koji krive ženu za batine, pritom, ne znajući ništa o celoj priči, dođe mi da izvršim lobotomiju i spasem se od malignog uticaja primitivizma koji vlada u ovoj zemlji - napisao je Marko, a na pitanje zašto on ne pretuče Vladu, kazao je:
- Protiv čoveka koji živi od marketinga, marketing je najbolje oružje. Što se ovog drugog tiče, samo bi mu bilo lakše.

Kada sam došao kod nje, rekao sam joj da sedne, ispričao sve što sam imao i krenuo ka vratima. Ona me je povukla i nakon žučne rasprave, komešanja, povlačenja, odgurnuo sam je rukom u predelu lica, nakon čega sam izašao iz stana, otišavši kući - stoji u Vladinom saopštenju, i dodaje se:

- Ujutru sam video njenu sliku sa masnicom na oku i nebulozni komentar koji se očigledno odnosi na mene i opisuje me kao nasilnika. Svako ko me poznaje zna dobro kakve sam naravi i da me ne može ništa iznervirati ni glas da podignem, a kamoli ruku na nekoga. Nikada ženu nisam fizički povredio i ovo što sam video na njenom licu je bilo pogubno za mene, jer ja to nisam želeo da uradim - izneo je Stanojević svoju verziju događaja.

Triput je menjao izjave za medije

Triput je menjao izjave za medije | Foto: Rajko Ristić


Paparaco „Alo!“ uslikao je juče voditelja kako odlazi kod advokata, sa kojim se posavetovao u vezi sa svim, a kada smo ga pozvali, rekao je:
- Samim tim što me je u javnosti optužila za nasilje, direktno je podstakla javnog tužioca da reaguje. Nisam spavao celu noć, zvao sam drugara da bude sa mnom. Za sve se konsultujem sa advokatom i spreman sam da odgovaram za svoje postupke - objasnio je Vlada za „Alo!“, nakon čega je otišao na saslušanje kod nadležnih organa.

Spuštene glave izašao iz policijske stanice

Spuštene glave izašao iz policijske stanice | Foto: Rajko Ristić


- Odazvao sam se pozivu policije. Dao sam izjavu u svojstvu građanina, i to je to. Izjava se odnosila na taj događaj, koji se odigrao u noći između ponedeljka i utorka. Izjava se ne razklkuje od one koju sam dao medijima. I tu se priča završava - kaže Stanojević. A kontaktirali smo i sa Anom Marijom:
- Osim što sam prebijena, još treba i da me ponižava. Teška srca ću otići u policiju kako bih ga prijavila - kaže ona.

Zanimljivo je da je Vlada u toku 24 sata triput menjao svoju izjavu. Prvo je tvrdio kako je ona pala sa sprave, pa da je sve ovo kampanja protiv nasilja nad ženama, da bi juče totalno promenio priču.

Pravdu traži  na sudu: Ana  Marija Žujović

Pravdu traži na sudu: Ana Marija Žujović | Foto: Rajko Ristić

Povrede:


- Naprsnuće desne strane vilice na dva mesta
- Podlivi na oku i rukama
- Rasečena usna

Policija tražila Vladu na televiziji!

Inspektori su juče oko 13 posetili televizijsku kuću u kojoj je zaposlen Vlada Stanojević kako bi ga pronašli i saslušali. Kako saznajemo, doktor koji je pregledao Anu Mariju je prijavio ceo slučaj policiji, čim je konstatovao da su u pitanju teške telesne povrede. Međutim, da on nije kontaktirao sa nadležnim organima, tužilaštvo bi otvorilo ovaj slučaj po službenoj dužnosti, a na osnovu medijskih natpisa.

Reagovanja:
 

Sanja Marinković: Vladi je teže nego Ani Mariji!
- Opšte je poznato šta alkohol može da uradi čoveku, kao i da je povređen muškarac na sve spreman. Ipak, ne bih da stajem ni na čiju stranu, jer pre svega Anu Mariju ne poznajem, ne znam njen mentalni sklop, iz kakve je kuće i kakav muškarac je njoj potreban, dok Vladimira poznajem odlično. On je fantastičan kolega, ljubazan, prijatan, vredan mladić koji se borio za svoju karijeru. Ako je stvarno to uradio, toj devojci je verovatno veoma teško, ali sam sigurna da je Vladi mnogo teže nego njoj. Bilo kakav vid nasilja je za svaku osudu, ali nikad nije kriva samo jedna strana. Nepojmljivo mi je da neko ko je navodno doživeo nasilje prvo objavi selfi na društvenoj mreži i pusti takvu stvar u javnost, a da prvenstveno ne rešava to u svojoj privatnosti. Ako je doživela nasilje, trebalo je, pre svega, da prijavi slučaj policiji i pokrene sudski postupak.

Saša Vidić: Uz Vladu sam!
- Kako god, on je moj prijatelj, a prijatelje ne osuđujem. Naravno da je svaki vid nasilja za osudu, ali šta god da se desilo, uz njega sam - jasan je Vidić.

Dragan Marinković Maca: Znam Vladu, ništa nisam čuo!
- Vlada? Da, da, znam Vladu. Ne znam ja o čemu se radi, ništa nisam čuo, ja ni tu devojku nikad u životu nisam video - rekao je Maca, a na navode da je on učestvovao u huškanju Vlade da ga žena vara, rekao je:
- Kakva huškanja, nemam ja veze sa tim, imam svoj život, mene to ne zanima - zaključio je glumac.

Aca Lukas: Ne znam šta je istina, da bih sudio!
- Vlada je moj dobar prijatelj i ne mogu da sudim i da razgovaram, jer prvenstveno ne znam da li je to istina. Ono što mogu da kažem jeste da ne volim nikakvo nasilje, žene nisu za to da se tuku, već da se vole, maze i paze.

Mina Dobrosavljević: Ne znam ga kao nasilnika!
- Ja njega ne poznajem kao nasilnika. I izvinite, ali o Vladi ne želim više da pričam - bila je kratka njegova bivša devojka.

Goga Sekulić: On je dobar i kulturan dečko!
- Iznenađena sam. To mi ne liči na Vladu, on je dobar i kulturan dečko. Nešto što nisam videla, ne mogu da komentarišem. Inače sam protiv nasilja.

Nina Lečić: Znam ga kao smirenog!
- Nemam reakciju dok ne čujem obe strane. Znam ga kao smirenog, ali ja njega ne poznajem kao bliskog prijatelja.

Jelena Maćić: Vlada nije nasilnik!
Okej, da li je podneta krivična prijava? Da li je počinilac u pritvoru? Da li će biti tužen? Sve ostalo je... ma znate i sami. Devojke, ako vam se išta slično desi, idite pravo u urgentni! Nasilnik će momentalno biti priveden! Nemojte kačiti svoje slike ovde. Privatnost je sveta! Tužba i adekvatna kazna je borba protiv nasilja, a ne ovo. Kakve slike? Kakve Rijane? Da, da. Žrtva. Kako da ne, pa ona je presrećna. I da, Vlada je mnogo dobar dečko i nije nasilnik, devojka je super raspoložena. A vi i dalje saosećajte. Meni ne pada na pamet!

Poslednji komentari
  • RRR Vreme: 05.02.2015 16:14h

    A STO TAKVE DETALJE POVREDA NE IZNOSITE I ZA DRUGE NEBITNE ZENE .PREBIJANE ZGAZENE SILOVANE ITD .JEL SU SAMO JAVNE LICNOSTI JEDINE I NAJVECE ZRTVE KOJE SVE TO ZNAJU DOBRO JOS I DA ISKORISTE POSLE TOGA.

  • Jakov Vreme: 05.02.2015 16:56h

    Sanja Marinkovic je ovom izjavom definitivno izgubila gledaoce u mojoj supruzi i uopste u zenskom delu moje porodice koje sve ovo duboko osudjuju, a koje su je gledale i "gutale" njene emisije. NEMA opravdanja ni za jedan cin nasilja, draga gospodjo, i ostali navedeni.

  • mery Vreme: 05.02.2015 18:18h

    O cemu biste vi pisali i dizali tiraz, da nijr ovakvih budala. Izgleda da je ovaj par sklepan po principu"slican se slicnom raduje". Izvinite, ali ko je normalan u tom nasem estradnom mulju.Te normalne tabloidi ismejavaju. Nadam se da joj nije poremetio silikone. A sta ce silikoni tako mladoj devojci , Svrstavaju je u odredjenu kategoriju! A mislim da je dovoljno prirodno lepa, i suplja!

  • Mirjana Vreme: 05.02.2015 18:34h

    Kakva je ovo izjava Sanje Marinković?Da li je ona svesna šta je rekla i da li je svesna da će ovakva njena izjava izazvati negativna reagovanja dobrog dela lludi koji su ovo pročitali? Čuj nju, molim te - "ne znam iz kakve je kuće" i " ne znam kakav muškarac njoj treba"???? Kakve veze ima iz kakve je kuće, molim Vas lepo gospodjo Marinković??? Iz bilo kakve da je, niko ne sme da je tuče. A kakav muškarac njoj treba? Pa, gospodjo Marinković, isti onakav kakav treba i vama i meni i svakoj ženi - da je ne tuče, aman, gospodjo Marinković. Ruku na srce, nikada nisam cenila vaš način kvazi voditeljskog posla, jer su mi uzori neki drugi kulturni i pametni ljudi, ali ste me sada, kao čovek razočarali. Zašto ne reči i više razočarali nego oni koji primenjuju silu nad ženama, jer vi ovo izjaviste i ostaste živi. Što bi rekli, sedi dole, jedan! I za kraj, pročitajte izjavu jedne pametne i obrazovane žene - Isidore Bjelice, možda se i postidite.

  • mc6 Vreme: 05.02.2015 20:12h

    gej lobi je jaci nego ikad.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP