Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

HARIS BERKOVIĆ DOBIO KLJUČEVE NOVOG DOMA

Ugostiću Radu u stanu

Autor: Isidora Tubin | 17.07.2015 - 08:37:00h | Komentara: 3

Pobednik ove sezone takmičenja “Zvezde Granda” Haris Berković dobio je stan u Beogradu, u naselju Vidikovac, a ponosnom vlasniku nove nekretnine juče su uručeni ključevi. Haris je oduševljen svojim novim domom, a pevačica koju će ugostiti u stanu je Rada Manojlović.

Pobednik “Zvezda Granda”  oduševljen je nagradom i  jedva čeka da vreme provodi  u novoj zgradi u Beogradu

Pobednik “Zvezda Granda” oduševljen je nagradom i jedva čeka da vreme provodi u novoj zgradi u Beogradu | Foto: Milan Ilić

- Stan je i lepši nego što sam zamišljao, ništa ne bih menjao. Divan je osećaj, još uvek nisam svestan da je ovo sve moje. Pošto mi je Rada donela sreću, nju ću rado ugostiti, a naravno, kolegama sam obećao žurku za useljenje - rekao je vidno uzbuđen Haris, a potom je rekao da će ubuduće biti često u Beogradu.

Rada  Manojlović

Rada Manojlović | Foto: Rajko Ristić


- Ne znam baš da li ću se preseliti, zavisi od obaveza, kojih imam mnogo u poslednje vreme, ali sigurno ću često biti ovde. Lepo je imati nešto svoje - rekao je Haris, a kako mu je Vesna Milanović, koja mu je uručila ključeve, rekla da zamisli želju pre nego što zakorači prvi put u stan, zanimalo nas je šta je Haris zamislio.

Haris  Berković  dobio  ključeve  novog  doma

Haris Berković dobio ključeve novog doma | Foto: Milan Ilić


- Ne smem da odam, neće se onda ispuniti - rekao je kroz osmeh Berković i dodao:
- Pošto mi je Vesna poželela da za dve godine ovaj stan poklonim roditeljima, a da ja kupim sebi veći, ka tome ću težiti. Sada sam zaista presrećan, prija mi popularnost i pažnja, kao i obožavateljke, kojih je sve više. Trudiću se da opravdam dobijeno poverenje - zaključio je mlađani pevač.

„Divan je  osećaj, još uvek  nisam svestan da je  ovo sve moje.  Kolegama sam  obećao žurku za useljenje“: Haris Berković

„Divan je osećaj, još uvek nisam svestan da je ovo sve moje. Kolegama sam obećao žurku za useljenje“: Haris Berković | Foto: Milan Ilić

Poslednji komentari
  • nepravda... Vreme: 17.07.2015 10:06h

    Mogaoj i Happy NENADU da kupi stan a ne da pare od rvog mesta daje drugima..i izmslja nekaodrugo i trece mesto!Decko je trebao za pobedu da dobije 100.000.pa nda 70.000 evra..a onbi su u to ladno prekrojili u toku rijalitija..Nepravedno je to prema pravom i jedinm pravom PobdnikuNneandu Marinkovicu Gastozu..Svugde se u rijalitijima daje jedna glavna nagrada a ne deli se novac na.. neke nebitne likove...zlu Jelenu i suludog Zmaja!Koji je inace, vec dobio pare za spomenik svome ocu! Dize spomenik ocu u svojoj 58 godini..a kobajagi neki uspesan poljoprivrednik i stocar!Ko je ovde lud! I tako se od Nenada uzima deo njegove nagrade i daje suludom Zmaju i zloj i licemernoj Jeleni!!A jedini koga cemo se secati sa zadovoljstvom..dugo,dugo..Gasttozz i tv Happy!.Svi ostali su nebitnI....Velika nepravda prema Gasttozzu Zato ga i provociraju ove dve.. dalabu!Posto znajku da su mu uzeli..ono sto je njegovo!

  • Carinik Vreme: 17.07.2015 12:09h

    Da li je sa stanom dobio i prijavu boravka i dvojno drzavljanstvo? Zasto je po svaku cenu stan dobija u Beogradu ,,,, a ne recimo u Pristini, Gnjilanu, Nisu ili Bujanovcu?

  • vojvođanin Vreme: 17.07.2015 17:16h

    Svaka čast Harise, zaslužio si ovaj stan i neka ti je sa srećom. Ovi što sve gledaju kroz politiku...neka crknu od besa.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP