Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALEKSANDRA MILIĆA PRIVELI NA HRVATSKOJ GRANICI

Uhapšen Mili!

Autor: Ekipa VIP | 19.10.2013 - 09:02:00h | Komentara: 1

Na putu za Hrvatsku, gde je sa svojim bendom trebao da ima nastup, Aleksandar Milić Mili se svakako nije dobro proveo, jer je na granici uhapšen zato što je vozio ukraden automobil!

Aleksandar Milić Mili

Aleksandar Milić Mili | Foto: Dimitrije Goll

Pošto je ustanovljeno da muzičar nema veze sa krađom automobila, te da za isti redovno plađa lizing, on je nakon nekoliko sati pušten iz policije, prenosi portal “skandal”.


- Aleksandar Milić je krenuo u Hrvatsku kako bi imao nastup sa svojim bendom, ali već na granici su stvari izmakle kontroli. Pregledom vozila ustavljeno je da on vozi ukradena kola, te ga je policija odmah privela. Nakon što je ustanovljeno da Mili nema veze sa krađom automobila, te da za isti redovno plaća lizing u Beču, on je nakon nekoliko sati pušten, ali je dopis poslat policiji u Srbiji - izjavio je izvor blizak muzičaru.

- Možda mi je oduzet auto, možda sam uhapšen. Kada saznam javiću vam - izjavio je Mili za “Skandal” pokušavajući da bude duhovit.

Međutim, u policiji je potvrđeno da je Mili uhapšen, a zatim i pušten, a sada će se nastaviti istražne radnje kako bi se ustanovilo kako je došao u posed ukradenog automobila, za koji je plaćao lizing.

I Seka privođena u Hrvatskoj!

Problema sa hrvatskom policijom svojevremeno je imala i Seka Aleksić, koja je privedena jer nije posedovala radnu dozvolu.
Naime, policija je tada oko tri ujutru ušla u klub i utvrdila da pevačica i članovi benda nemaju urednu dokumentaciju za nastup u Hrvatskoj, te su odmah morali u policiju.

Poslednji komentari
  • vojislav Vreme: 19.10.2013 13:18h

    a dali je ikada neko kontrolisao njihove pevace kada dolaze u srbiju da pevaju,evo recimo severina sa jednomn dozvolom peva na sto mesta i niko je nekontrolise niti placa srbiji porez a izjavljuje najvece gadosti za srbe

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP