Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DIVLJALA PO DRUMOVIMA

Uhapšena Olja Crnogorac (VIDEO)

Autor: Dragana Tripić | 21.10.2013 - 22:28:00h | Komentara: 2

Iako se na svakom koraku apeluje da se za volan ne seda pod dejstvom alkohola, naše poznate ličnosti kao da ne obraćaju pažnju na to, pa je tako u noći između subote i nedelje voditeljka Olja Crnogorac zaustavljena u rutinskoj saobraćajnoj kontroli, a nakon što joj je izmereno 1,69 promila alkohola u krvi, ona je i uhapšena.

Olja Crnogorac

Pijana sela za volan: Olja Crnogorac | Foto: Vesna Lalić

Kako „Alo!“ saznaje, policija je atraktivnu voditeljku zaustavila na Slaviji, odakle je odvezena u policijsku stanicu PU Mirijevo na trežnjenje.

- U noći između subote i nedelje policija je zaustavila Olju Crnogorac u okviru rutinske saobraćajne kontrole i njoj je na licu mesta urađen alko-test, a koji je pokazao da voditeljka ima 1,69 promila alkohola u krvi. Olja je bila vrlo ljubazna i nije pravila problema oko provere, kao ni kada su joj saopštili da će biti isključena iz saobraćaja i odvezena na trežnjenje. Nakon što je ustanovljeno da je premašila dozvoljeni minimum alkohola u krvi, patrola je voditeljku odvezla u policijsku stanicu PU Mirijevo, dok je njen automobil dovezao „pauk“ - izjavio je za naš list izvor koji se našao na licu mesta.

Olja Crnogorac

Policija je treznila: Olja Crnogorac


U nameri potvrdimo naša saznanja, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Oljom, ali ona do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive, dok je na društvenoj mreži Tviter postavila svoju fotografiju iz provoda napisavši: „Luda noć“.

Inače, za ovu vrstu prekršaja sledi prijava zbog vožnje u alkoholisanom stanju, što podrazumeva oduzimanje dozvole na godinu dana, šest kaznenih poena i novčanu kaznu od 25.000 dinara. Da li će ova kazna uticati na Olju Crnogorac te više neće sedati za volan pod dejstvom alkohola, ostaje nam da vidimo.

„Kada je ustanovljeno da je premašila dozvoljeni minimum alkohola u krvi, patrola je voditeljku odvezla u policijsku stanicu PU Mirijevo, dok je njen automobil dovezao ‘pauk‘


Video njenog hapšenja pogledajte ovde.

Pevačice prednjače u alkoholisanju!
Ovo nije prvi put da su poznate ličnosti privedene zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a u ovim prekršajima vode ni manje ni više već pevačice, koje su se čak i bahato ponašale prema policiji. Prva koja je probila led bila je Ana Nikolić, koja je 2010. godine uhapšena jer je vozila sa 2.03 promila alkohola u krvi. Iste godine, samo mesec dana kasnije, na Autokomandi je na trežnjenje poslata Romana Panić, koja je lišena slobode zbog 1,8 promila alkohola u krvi. Poslednja u nizu koja je zbog ovog prekršaja prenoćila u policijskoj stanici jeste Danijela Vranić. Ona je 2011. godine vozila sa 1,86 promila alkohola u krvi i najpre je pokušala da pobegne od policije, a kada su je zaustavili, ona je i fizički nasrnula na policajca.

Poslednji komentari
  • dragan Vreme: 22.10.2013 07:38h

    Nažalost,danas u Srbiji svatko može biti javna ličnost,pa i Olja. Sada će biti javna osuda policajca da je istoj dao neispravan alkotest, da je nepropisno zaustavljao automobil i koješta. Previše je raznih lažnih vrednosti i lažnih ličnosti u ovako maloj Srbiji.

  • Milovan S Nikolić Sombor Vreme: 23.10.2013 03:47h

    Ako prestane protekcije u tretmanu prekr[ioca bi'e većeg reda u saobraćaju. Jednostavno treba svakog alkoholisanog zakonski obavezati na osmočasovno / četiri subote po dva sata/ gledanje filmova o saobraćajkama i posledicama istih i to sa naplatom svakog sata gledanja filmova hiljadu dinara / bez mogućnosti zamene nekom drugom kaznom/,eventualno zatvorom od jednog dana kao zamenu za sat filmova/ ovo svakako kao dodatak kazni po sada važećem zakonu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP