Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POBEDNIK SEDME SEZONE „ZVEZDA GRANDA” RASKINUO SA KOLEGINICOM

Umesto Aleksandre uselio psa u stan!

Autor: Sanja Arsić | 01.07.2013 - 23:00:00h | Komentara: 9

Amar Jašarspahić i Aleksandra Prijović nedavno su okončali ljubavnu vezu i rešili da ostanu u prijateljskim i kolegijalnim odnosima. Kako saznajemo, Gile je taj koji je odlučio da stavi tačku, jer ima previše obaveza i ne može u potpunosti da se posveti devojci, a na njega je, kako nam je dobro obavešteni izvor rekao, izvršen i medijski pritisak, koji je navodno isforsirao njihovu emotivnu vezu.

Sam se baškari u  novoj gajbi:  Amar Jašarspahić

Sam se baškari u novoj gajbi: Amar Jašarspahić | Foto: Jelena Vučetić

- Gile je raskinuo sa Aleksandrom i posvetio se karijeri, do koje mu je stalo. Gaji on još uvek simpatije prema njoj, ali ipak je ona još mlada i to se i te kako osećalo kada je njihova veza u pitanju. Ona bi volela da su oni stalno zajedno i da, kada su razdvojeni, on nju zove na svaka dva minuta, što je njega baš počelo da guši. Još više je zahtevala pažnje kada su mediji objavili njihovu vezu, a on to više nije mogao da trpi.

Njegovo pevanje je palo u senku, jer su se svi fokusirali na njegovu i Aleksandrinu vezu. Čuju se još uvek, povremeno, ali su u pitanju samo prijateljski odnosi iako je ona uporna da se pomire - ispričao nam je izvor blizak Amaru, koji je nedavno kupio psa i uselio ga u stan koji je dobio od “Granda”.

Kraj ljubavi: Amar i Aleksandra

Kraj ljubavi: Amar i Aleksandra | Foto: Goran Srdanov


U želji da proverimo informacije, pozvali smo Gileta, koji nam je rekao:
- Opasni ste! Istina je da sam kupio psa, išao sam u Tuzlu po njega, sva sreća pa imam veliku terasu, tako da će on tu boraviti. Ako bude bio dobar, pustiću ga da malo prošeta i po stanu. Kada sam ja na putu, o njemu će brinuti moj najbolji drug, a još nisam odlučio kako će se zvati - izjavio je Jašarspahić, a kada smo ga pitali za ljubavni život, kroz osmeh je prokomentarisao:
- Imam psa! Neću više na tu temu, nemam devojku i to je to! - rekao nam je mladi pevač.

Amar: Aleksandra i ja ćemo živeti zajedno!


Kada mu je produkcija “Grand” pre nedelju dana dodelila stan, Amar Jašarspahić izjavio je za “Alo!” da će u stan useliti i Aleksandru Prijović i da druga četkica za zube koja se nalazila u stanu čeka baš nju.
- Iz prijateljstva se rađa velika ljubav, oženiću se Aleksandrom, ali ne odmah, već u narednih pet godina - pričao je nedavno Jašarspahić.
Da li će se golupčići pomiriti ili će Amar svoje slobodno vreme posvetiti psu, ostaje da vidimo.

Poslednji komentari
  • milica Vreme: 01.07.2013 23:12h

    balijesa iskoristio hriscanku da dobije glasove i stan pa je ostavio da bi doveo balinku.

  • PijANA Vreme: 02.07.2013 01:34h

    Nikad cuo za ovog!

  • Vesna Vreme: 02.07.2013 02:26h

    Slazem se s Milicom. Bilo je boljih od njega, ali, on je iskoristio sve sto je mogao pa i Aleksandru...Samo da ga malo maknu s Pinka, dojadi i Bogu i narodu, koliko je bio bolji Nemanja i jos neki, ali, eto...Pa, neka dovede neku svoju iz Kaknja, stan mu je obzbedjen a Aleksandri (i ostalima)neka ovo bude pouka. Prelepa je, za razliku od njega koji ima bar 8. kg. viska...

  • usulpadora Vreme: 02.07.2013 06:02h

    Moralna, pametna i izrazito pismena Milojka, otkud vam takve misli. Amar ima mlade roditelje i ima gde živeti, nije ukrao, nije oteo, nema kriminalni dosije, ne drogira se. Stan je dobio jer se takmičio i pobedio. Obadvoje su mladi, lepi i zgodni i sada ganjaju uspeh, a ne interes. Njihova ljubav je njihova privatna stvar, zato je i kriju i nije kulturno mešati se, pogotovo tako bolesnim komentarom. I u Bosni ima TV audicija, da je nacionalista ne bi išao u Beograd. Stanu nedostaje još par lepih umetničkih slika i biće ko bombon za ove golupčiće. Neka je njima sa srećom, što dalje od voajera i pakosnih ljudi.

  • maya Vreme: 02.07.2013 06:49h

    Šta se sve neće komentarisati, i na koji način, svašta ! Pa šta onda ako je ostavio Aleksandru. Nije ni prvi ni zadnji. Amar ima glas kakav se samo poželeti može. Amare legendo, kralj si si, samo napred.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP