Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NEKA POČIVA U MIRU

Umro muž Usnije Redžepove

Autor: Story | 30.07.2013 - 18:20:00h | Komentara: 5

Estradni umetnik Svetomir Šešić Šele, suprug pevačice Usnije Redžepove, preminuo je danas u 71. godini života.

Usnija

Usnija sa suprugom Svetomirom | Foto: facebook

Svetomir Šešić Šele umro je u Beogradu od posledica kancera. Mesto i vreme sahrane biće naknadno objavljeni.

Cenjeni estradni umetnik bio je u braku sa pevačicom Usnijom Režepovom, s kojom se venčao 1978. godine. Završio je muzičku akademiju, a jedno vreme radio je kao profesor muzike.
Poslednji komentari
  • Drasko Acimovic novinar, publicista i TV autor Vreme: 31.07.2013 00:42h

    Nema vise mog nastavnika muzickog vaspitanja iz beogradske OS Franc Presern (1966-1969.).Sele je bio jedan od najvecih estradnih boema.Saljivdzija, hedonista,virtouoz na harmonici, prezirao je muzicki sund, kvazimuzicare... Obozavao svoju suprugu Usniju, kojoj je posvetio ceo zivot. .Zajedno smo nazdravljali, slusali dobru narodnu muziku u beogradskim kafanama.Niko nije verovao da sam ja bio njegov ucenik a on moj nastavnik, dok smo se zarakijali na Malom Kalemegdanu sa onim umetnicima i boemcinama kojih vise nema, a koje ce Sele da sretne gore: Tomom Zdravkovicem,Novicom Urosevicem Ujkom, Malim Mravom, Zoranom Gajicem,Danilom Zivkovicem, Slobom Debelim... Tih.Skorman.Umetnik koji nije voleo reklamu, vec se dokazivao kvalitetom i muzickim urednikovanjem u Radio Beogradu.Nece biti lako Usniji bez njenog Seleta sa kojim je provela gotovo celi zivot. Zbogom dragi Moj Sele. Popicu jednu za pokoj tvoje duse,zapaliti svecu, dok mi je u ponoc suza zaiskrila, secajuci se nase lepe proslosti.

  • mirjana Vreme: 31.07.2013 15:38h

    Ja sam isto imala tu čast da mi je Šele kako su ga od milošte zvali i kolege i učenici O.Š "France Prešern" na Miljakovcu. Bio mi je i razredni starešina u VII i VIII razredu. Pevala sam u horu. Čovek je bio šaljivdžija. Sečam se te da je Usnija Redžepova dolazila ispred škole i čekala profesora na izlazu. To je mojoj genereciji ostalo u sečanju da je i tada estradna diva došla u naše školsko dvorište. Profesore počivaj u miru.

  • Dana Vreme: 04.08.2013 21:37h

    Sreća je kad u životu sretneš i poznaješ osobu koja je nalik njemu. Toliko vedrine, optimizma i pozitivne energije spojene u jednoj ličnosti kao što je Šele je gotovo neverovatno. Umeo je sve da preokrene na šalu....voleo je život i uživao je u njemu. Kume, neka ti je večna slava.

  • dzegi Vreme: 06.08.2013 13:56h

    Sele, volela sam tebe i Usniju kao svoje roditelje a nisam dosla da te ispratim...za tvoju iznenadnu smrt saznala sam dok sam bila na god.odmoru. Sve me boli i jos ne mogu da verujem da kada se budem vratila u BG tebe necu videti. Sele uvek ces ostati u mom srcu.Bio si jedinstven i tako si otisao sa ovoga sveta. Pocivaj u svome miru i neka ti je vecna slava.Tvoja Dzegi

  • Dzegi Vreme: 06.08.2013 14:10h

    Sele moj.,jos uvek nisam svesna sta se dogodilo. Volela sam Usniju i tebe kao da ste mi roditelji a nisam dosla da te ispratim. Za tuznu vest cula sam na god.odmoru. Ne mogu da verujem da kada se budem vratila u Bg tebe necu videti. Sele bio si jedinstven i kao takav si otisao sa ovoga sveta. Pocivaj u svome miru i neka ti je vecna slava. Tvoja Dzegi

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP