Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČI NAKON SNIMANJA EMISIJE DOŽIVELI NEPRIJATNOST

Uništeni automobili pevačima "Granda"!

Autor: Sanja Arsić | 27.06.2014 - 09:07:00h | Komentara: 3

Nevreme i grad koji je zadesio Beograd u sredu, naneo je veliku štetu pevačima „Granda“. Tačnije, Dragan Kojić Keba i Rada Sarić, koji su oko 18 časova došli na Košutnjak kako bi snimili emisiju „Grand šou“, parkirali su svoje automobile ispred zgrade u kojoj se odvijalo snimanje emisije. Dok su sedeli u studiju i čekali svoj red, jaka kiša oštetila je fasadu stambenog objekta koja je pala na vozila čiji su vlasnici Rada i Keba. Dok Kojićev auto ima samo ogrebotine, Sarićevoj je potpuno oštećeno vozilo jer su kamenice čak probile kroz.

Keba i Rada razlupani automobili

Keba se hvatao za glavu kada je video štetu

Pošto su videli
da si im automobili
gotovo uništeni, Kojić
i Sarićeva pozvali
policiju kako bi se
napravio uviđaj

Kako se ne bi uznemirila, direktor „Granda“, Saša Popović, rekao je da se pevačici ništa ne govori dok ne završi sa snimanjem, da bi njen stariji kolega za to vreme već pozvao policiju. Kada je završila sa izvođenjem svoje numere, organizatori su joj rekli da izađe napolje, jer je trebalo da da izjavu nadležnim organima.

Kada je ugledala svoj razbijen automobil nekoliko sekundi je bila zbunjena, a onda je prišla vozilu i upitala prisutne šta se dogodilo. U jednom trenutku je počela da se smeje i zamolila policajce da sačekaju da se presvuče.

- Samo da se presvučem i dolazim. U šoku sam, zato se i smejem - rekla je zvezda „Granda“ koja se napolju pojavila za svega nekoliko minuta.

Keba i Rada razlupani automobili

- Kupila sam kola pre mesec dana. U šoku sam, ali sva sreća da niko nije povređen, auto ćemo popraviti. Videću sa osiguranjem da rešim štetu. Ali predosećala sam, još kada sam dolazila i parkirala se ovde, prošlo mi je kroz glavu da će mi grad polupati auto, kako je padao. Život ide dalje, šta sad - izjavila je za „Alo“ Rada, koja je ostavila auto i kući otišla taksijem.

  • Keba i Rada razlupani automobili | Foto:
  • Keba i Rada razlupani automobili | Foto:
  • Keba i Rada razlupani automobili | Foto:
 
- Strašno! Ja sam još i dobro prošao. Nije problem što su nam oštećeni automobili, bilo bi strašno da je neko tu stajao. Šta da je devojka tog momneta bila u kolima ili izlazila iz njih. Ma neću na to ni da mislim. Na kraju je sve dobro završeno - rekao je Keba.
Poslednji komentari
  • idiot Vreme: 27.06.2014 18:36h

    ee sto mi merak za ovog Kebu ,kazu pevaci kao da ima zmiju u dzepu ,stekara opasna ,a Rada ce kupiti novi auto ,skromna je vozi pežo 206 i dobra osoba ,a ovaj ,mislim da je nabio pritisak 300 sa 200 :)

  • Dragan Vreme: 28.06.2014 05:01h

    Naplatiti im kaznu za ne propisno parkiranje

  • petar Vreme: 28.06.2014 07:11h

    ne bojim se ja što je njima izlupalo lako će oni kupiti novi još bolji nedaj bože da se meni desti tako nešto na mom stojadinu odakle meni pare za drugo vozila

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP