Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MUZIČARU NEDOSTAJALA DVA DANA ŽIVOTA DA VIDI UNUČE

Unuk Lepog Bore dobiće ime po dedi!

Autor: N. N. Travica | 27.02.2014 - 22:00:00h | Komentara: 1

Porodica muzičara Dušana Trifunčevića, poznatijeg kao Lepi Bora iz “Slatkog greha”, krila je od njegove ćerke Milice, koja je bila u drugom stanju, da joj je otac preminuo u ponedeljak uveče, a kada je ona to saznala od komšije, zbog stresa je dobila kontrakcije i juče ujutru na svet je donela sina. Kako nam je otkrila Borina druga ćerka Jovana, lekari su je savetovali da sestri ne govori za smrt oca, ali nisu uspeli dugo da kriju to od nje.

Lepi Bora

Sa ćerkama Jovanom (levo) i Milicom...

„Pošto tata nije doživeo rođenje unuka, moja sestra
će svog sina najverovatnije nazvati po njemu - Dušan“, kaže ćerka basiste „Slatkog greha“

- Lekari su nas savetovali da ne pričamo ništa Milici, ali joj je jedan komšija, ne znajući da joj mi nismo saopštili kako je tata umro, poslao poruku u kojoj joj izjavljuje saučešće. Tog momenta joj je pukao vodenjak i odvezli su je u bolnicu gde je juče ujutru na svet donela zdravog dečaka. Njen suprug je sve vreme bio uz nju, a ja nisam ni stigla da se s njom čujem, rasejani smo, više i ne znamo na koju ćemo stranu, s obzirom na to da se sve iznenada desilo - priča je Jovana.
Ona otkriva da će njen sestrić najverovatnije dobiti ime po dedi!

Lepi Bora

Porodica mu je uvek bila na prvom mestu... 

"Kad je saznala za tatinu smrt, mojoj sestri je pukao vodenjak i juče je na svet donela zdravog dečaka", Borina ćerka Jovana

- Tata je u ponedeljak bio svestan svega, nismo ni slutili da će nas tog dana napustiti... Da je poživeo još dva dana, tata je mogao da vidi unuka, ali nije mu bilo suđeno. Milica se dvoumila da li sinu da ime Ilija, kako se njen svekar zove, ili Dušan, kako se naš tata zvao. Pre porođaja rekli su joj da ne valja da se detetu daje ime živog čoveka. Pošto tata nije doživeo rođenje unuka, moj sestrić će se najverovatnije zvati Dušan i nosiće dedino ime - kaže Trifunčevićeva.

Podsetimo, Lepi Bora, basista “Slatkog greha”, preminuo je u ponedeljak veče, posle kratke i teške bolesti u 63. godini, a sahranjen je danas na groblju u Novom Sadu.

Lepi Bora

Voleo je da zabavlja ljude...

- Odlazak Lepog Bore ili Makse, kako smo ga mi zvali u bendu, veliki je gubitak ne samo za njegove najmilije nego i za nas, njegove kolege i prijatelje. Kada je Lepa Brena počinjala, hteli smo da ima nekog simpatičnog veseljaka koji je ludo zaljubljen u nju, a ona ga ne primećuje, pa je izbor pao na Maksu, kog smo prekrstili u Lepog Boru. Imali smo nekoliko zajedničkih, duetskih numera, ali i bezbroj zajedničkih, veoma uspešnih koreografija. Nedostajaće mi njegov specifičan humor, ljudska toplina i veliko srce - rekla je Brena.
Poslednji komentari
  • dragana Vreme: 28.02.2014 12:55h

    i treba dase zove po dedi DUSANsvaka cast cerki borinoj ;NEDOSTAJECE MNOGIMA LEPI BORA

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP