Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PUNOM PAROM

Uskoro novi hit duet: Dejan Matić i KAO KAO bend na Paliću
i u Subotici snimili spot za pesmu “U gradu”.

Autor: A. O. | 30.04.2014 - 15:30:00h | Komentara: 0

Kakva je zapravo bila atmosfera na snimanju spota, koji je uradio Alhamed, uskoro će se svi uveriti ali Marko, pevač KAO KAO benda ,kaže da je najzabavnija bila vožnja BMW-om Z4 u kome je on sedeo na mestu suvozača.

“Bilo je super! Lepe reči, dobra hrana, druženje, po neko vince iz vinarije “Zvonko Bogdan” a pre svega puno šale i dobrih viceva. Deki je tu kralj! Malo je bilo i kiše na snimanju ali nas nije sprečila da se dobro provedemo” kaže Marko- “KAO KAO” BEND.

Dejan Matić

Marko KAO KAO bend i Dejan Matić

Dejan Matić i momci iz KAO KAO benda su već dugo dobri drugari i često im se u razgovoru radjaju neke lepe ideje. Tako je bilo i sa pesmom “U gradu”. Jedne večeri, baš u gradu, u restoranu kod njihovog druga Pece , Dejan Matić je pustio novu pesmu i za tren su se dogovorili da su duet i zajednička saradnja pred njima.

Dejan Matić

Detalj sa snimanja spota

 
“Mislim da će spot biti odličan, sniman je na veoma atraktivnim lokacijama. Iako smo radili ceo dan, nisam se umorio jer je ekipa bila sjajna i sve je išlo kako treba. Sa ovako dobrim spotom , sigurno će i pesma još bolje proći i postati pravi letnji hit”, kaže Dejan Matić
Tekst i muziku pesme “ U gradu” napisao Nenad Jovanović ( “Blizanac”), dok je aranžman uradio Predrag Jovanović (“Blizanac”).
Dejan Matić, nakon uspešnih nastupa u regionu, posle dužeg vremena nastupiće u Beogradu. U klubu “XY” na Čukaričkoj padini 30.aprila pevaće se i veseliti do ranih jutarnjih sati uz Dekijeve hitove .
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP