Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DRAMA

Usnija Redžepova se bori za život

Autor: Kurir | 23.08.2014 - 13:35:00h | Komentara: 1

Usnija Redžepova već dve godine boluje od teške bolesti na plućima i oseća se veoma loše, zbog čega joj se život pretvorio u pravu dramu.

Usnija Redžepova  i Svetomir Šešić

Usnija Redžepova i pokojni Svetomir Šešić | Foto: N. Milošević

Nakon smrti njenog supruga Svetomira Šešića Šeleta, koji je preminuo početkom avgusta prošle godine od raka pankreasa, poznatoj pevačici drastično se pogoršalo zdravstveno stanje i od tada uopšte ne izlazi iz kuće.
- Redžepova se skroz povukla u sebe i skoro ni sa kim ne komunicira. Njen brat i snaja joj pomažu oko svega i stalno su uz nju. Razbolela se pre nego što joj je umro muž, i tad je imala podršku i oslonac. Dok je bila u prvoj fazi bolesti, normalno se kretala po gradu i radila je, ali kad je izgubila Šeleta, život joj se pretvorio u pakao. Ostala je sama i nesrećna, bez utehe.
Zdravstveno stanje joj je kritično, jedva uspeva da se kreće. Usnija je veliki optimista i upravo zbog toga ne gubi nadu da će joj biti bolje, pa je stalno na lekovima i terapijama. Jaka je žena i sve trpi - otkriva naš dobro obavešteni izvor i dodaje da pevačicu često obilazi njena koleginica Merima Njegomir.
- Merima često ide Redžepovoj u posetu jer su dobre prijateljice. Ona brine za nju i posvećuje joj dosta pažnje. Često zaplaču zajedno, a ponekad se i smeju - rekao je jedan pevačicin prijatelj.
Pozvali smo Usniju i ona je potvrdila naša saznanja. Po glasu smo primetili da nije raspoložena za razgovor.

- Jeste tako, ali o tome ne bih želela da govorim! Nisam baš najbolje i zato me nigde nema. Nadam se da me razumete - izjavila je pevačica.

VLASNICA BROJNIH HITOVA
Redžepova je jedna od retkih koja može da se pohvali bogatom diskografijom i hitovima kao što su „Rasule se kose moje“, „Živote moj“, „Niška banja, topla voda“, „O, pesmo moja“, „Ja sa juga, ti sa severa“ i mnogi drugi. Takođe je ostala upamćena kao čuvena Koštana - lik iz romana Bore Stankovića koji je dugo igrala na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu.
Reagovanja
Lepa Lukić: Volim je kao boginju
Čujem se s Usnijom, ali ne bih da komentarišem! Volim je kao boginju!
Nada Topčagić: Usnija se mnogo namučila

Usniju mnogo volim, nas dve smo mnogo vremena provele zajedno. Bile smo nenormalno bliske i dan-danas se poštujemo. Znam da je bolesna, ali nismo se čule u poslednje vreme jer sam ja imala obaveza i nisam bila u Beogradu. Moraću da je pozovem da vidim kako je. Žao mi je zbog svega što je zadesilo, toliko je dobra i nežna žena. Sećam se kad sam poslednji put srela njenog Šeleta, koji je rekao da je Usnija bolesna, toliko mu je bilo žao da se i on brzo razboleo. Ona se mnogo namučila.
Miroslav Ilić: Znam da je mnogo bolesna
Nisam se čuo s njom, ali preko mog prijatelja Zorana Kuzmanovića Munje se informišem o svemu i stalno se raspitujem. Znam da je bolesna i mnogo mi je žao zbog toga. Bio sam prošle godine na komemoraciji njenom suprugu Šeletu jer smo bili ortaci i mnogo smo radili zajedno.
Esma Redžepova: Svake noći se molim za nju
Žalosno je što se sve tako desilo i što mi je ona mnogo bolesna. Nismo se čule tri-četiri meseca i pozvala sam je da je pitam kako je, a ona mi je rekla: „E, moja Esma, ja sam loše.“ Rekla mi je da su joj tu brat i snajka, pitala sam je kad će doći malo u Skoplje i odgovorila mi je čim završi s terapijama. Plačem 24 sata zbog nje. Svake noći se molim bogu da ozdravi.
Poslednji komentari
  • Vladimir Vreme: 13.02.2015 00:01h

    Nadam se da će ozdraviti i da će joj biti bolje, jer je veoma posebna pjevačica.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP