Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TO MU JE NAJVEĆA ŽELJA

Vanbračni sin Miroslava Ilića: Stižem u Srbiju da upoznam oca!

Autor: Alo.rs | 22.06.2015 - 11:55:00h | Komentara: 1

Vanbračni sin Miroslava Ilića Devin Antonović (29) navodno stiže u avgustu u Srbiju kako bi se upoznao sa ocem. On će srpsku prestonicu posetiti zajedno sa majkom Mirjanom.

Miroslav Ilić

Miroslav Ilić | Foto: Youtube Screenshot

Devin se poverio svojim prijateljima da bi voleo da se sastane s pevačem i popriča sa njim u četiri oka kako bi konačno rešili problem i izgradili lep odnos.

- Devin ima završne ispite na medicinskom fakultetu u Njujorku i to mu je sada prioritet. Kad završi s tim obavezama, planira da s majkom Mirom dođe u Beograd. Oni će najverovatnije boraviti kod Brene i Bobe Živojinovića. Devin želi da vidi Miroslava i porazgovara s njim. Bez obzira na to što Ilić tvrdi da on nije njegov sin, Devin namerava da ponovo popričaju jer je upoznat s ljubavnom pričom svoje majke i pevača. Njih dvojica su se ranije telefonom dogovarali o susretu, ali do njega nikad nije došlo - otkriva izvor "Kurira".

Iako Devin još uvek nije spreman da govori za medije o svom odnosu sa ocem, njegova majka je potvrdila da će sa sinom doći u Srbiju.

- Tačno je da dolazimo u Beograd, ali još uvek ne znam tačan datum. Nadam se da ćemo uskoro biti tu. Devin je ranije želeo da sve zaboravi, ali ne može. Iz Srbije mu potiču koreni i on voli taj narod. Želi da ga ljudi upoznaju, tako da uvek može da dolazi bez ikakvog straha i trauma. Pošto sam ja rekla da ću doći u Beograd da posetim prijatelje, on je pristao da ide sa mnom. Miroslav će znati kad dođemo. Na njega je red da se malo potrudi i popravi odnos sa sinom. Nemam puno nade da će imati smelosti. Devin će se videti s njim pod uslovom da se Miroslav normalno ponaša, bez pljuvanja po meni i bez ucena. On želi da njih dvoje porazgovaraju smireno, kao otac i sin. Zaista ne bih mnogo o tome pričala, dosta je bilo. Mi prvenstveno dolazimo da vidimo nama drage ljude, a o Miroslavu ne želim da razmišljam. Možda ćemo biti kod Brene i Bobe, doživljavam ih kao sestru i brata - rekla je bivša ljubav Miroslava Ilića, s kojom je svojevremeno bio dve godine u vezi.

Poslednji komentari
  • gacikus Vreme: 22.06.2015 19:28h

    ajd onda ja. Nemogu da verujem da ozbiljan momak 30 tak godina u svojoj glavi ne moze da shvati da neko nece da ga vidi, da ga prizna ,prepozna ili vec sta Iliću izgleda neko smešta . MOMKU NEKO PUNI GLAVU ,, pa ako te neko nece nevoli sedi na dupe i ne cackaj mečku. sta momak AKO TI TATA OPALI ŠAMAR . sladiće se neko. ne može da shvati da ga ,,tata,, ili ko već ne želi

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP