Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA ŠOKIRANA PONUDOM MOMKA I DEVOJKE, KOJI SU JE MOLILI ZA SEKS

Vanja: Nudili su mi „trojku“ na nastupu!

Autor: S. Arsić | 02.09.2014 - 09:00:00h | Komentara: 1

Vanja Mijatović je u žižu javnosti dospela pre godinu dana, kada je doživela saobraćajnu nesreću od koje se oporavljala više od pola godine, a kada se vratila nastupima, počela je da dobija razne nepristojne ponude. Kako saznajemo, na jednoj tezgi je doživela neprijatnost kada joj je prišao jedan momak i ponudio joj „trojku“, koju je ona odbila.

Odbila ponudu: Vanja  Mijatović

Odbila ponudu: Vanja Mijatović | Foto: RAS Đorđe Kojadinović

- Vanja mnogo voli svoj posao. Kada se vratila na muzičku scenu posle saobraćajne nesreće, imala je nekoliko zakazanih tezgi, a jedna od njih je bila u Austriji. Vanja, koja je inače maksimalno posvećena publici na nastupima, ima običaj da siđe sa bine i peva zajedno sa svojim fanovima. Tako je u jednom momentu, dok je šetala po klubu i pevala, zastala kod jednog stola za kojim su sedeli momak i devojka.

Taj dečko je povukao pevačicu za ruku i želeo da joj šapne nešto, a ona je u prvi mah pomislila da želi da naruči pesmu. Kako se Vanja sa osmehom nagla ka njemu da čuje šta želi, on je prošaputao da bi bilo lepo da se njegova devojka, on i Mijatovićeva druže posle nastupa u jednom hotelu. Kada je čula šta momak izgovara, brzo se vratila na binu i više nije silazila - ispričao nam je izvor blizak zvezdi „Granda“.

Kako bismo potvridili informacije do kojih smo došli, kontaktirali smo sa lepom Kraljevčankom, koja se nasmejala na naše pitanje.
- Jao, tačno je to što ste čuli. Sada mi je ta anegdota smešna, ali tada mi, iskreno, nije bilo do smejanja. Nastupala sam u jednom klubu u Austriji i taj momak mi je otvoreno uputio poziv da budem sa njim i njegovom devojkom u spavaćoj sobi. Devojka je sedela pored njega, klimala glavom i vikala „da“, a ja nisam mogla da se oporavim od šoka. Pobegla sam od njih i ostatak večeri nisam silazila sa bine - sa osmehom nam je ispričala Vanja.

Vanja: Još nisam prežalila Stavrosa!

Poznata pevačica Vanja Mijatović kaže da je njena najveća ljubav Grk Stavros, sa kojim je godinama bila u vezi i sa kojim je posle svega ostala prijatelj, jer ne može da zamisli život bez njegovog prisustva.
- Priča sa Stavrosom je završena, ali smo mi sada dobri prijatelji. On je ulepšao moj život i ne mogu da zamislim da nije prisutan u njemu. Znači mi kada znam da imam nekog koga mogu da pozovem i sa kim mogu da razgovaram o svemu - rekla je Mijatovićeva.

Poslednji komentari
  • VladimirR. Vreme: 03.09.2014 00:25h

    Skromna cura. Zadovoljna i sa dvojkom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP