Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ŽIVELI

Večeras počinje Bir Fest, ovo je program za sve dane!

Autor: Tanjug | 13.08.2014 - 20:30:00h | Komentara: 0

Najveći pivski festival u jugoistočnoj Evropi i jedan od zaštitnih znakova Beograda, ovogodišnji 12.Beer Fest počinje danas na Ušću i trajaće do 17.avgusta.

Bir fest - peti dan / Foto: Nebojša Marković

Večeras počinje Bir Fest Foto: Nebojša Marković

Posetioce Bir festa pored velike ponude domaćih i inostranih pivskih brendova očekuje izuzetan muzički program.Na otvaranju će nastupiti svetska zvezda, dobitnik pet Gremi nagrada Silo Grin koji u Beograd dolazi uz pomoć ambasade SAD.

Prvog dana festivala nastupiće srpski bendovi BlekBox, Love Hunters, iz Hrvatske Parni Valjak i Felix Da Housecat iz SAD.

U četvrtak, 14. avgusta posetioce pivskog festivala zabavljaće srpski bendovi Real Tribute, Garavi Sokak, Bajaga & Instruktori, Sharks, Snakes & Planes, Bad Copy.

U petak, 15. avgusta na 12.Beer festu u muzičkom programu nastupiće muzičari iz Srbije RockFelers, Real tribute, Sanja Ilić i Balkanika, Atheist Rap, Goblini, gosti iz BiH popularni Plavi Orkestar i Darren Emerson iz Velike Britanije.

Drugi dan

Živeli!

Za vikend Beogradjane i njihove goste iz zemlje i sveta očekuje izuzetno bogat muzički program, u subotu,16. avgusta nastupiće GodDamn, Faith No More tribute band, Kanda, Kodža i Nebojša, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Orthodox Celts, Dejan Petrović Big Band iz Srbije, Hladno Pivo iz Hrvatske i Edo Maajka iz BiH.

U nedelju, 17. avgusta nastupiće srpski muzičari Night Train Blues Band, Niagara, Di Luna Blues Band, Bilja Krstić & Bistrik Orćestra, Van Gogh, YU Grupa, Darkwood Dub i S.A.R.S.

Organizatori su pozvali sve ljubitelje piva i dobrog provoda da zbog velikog interesovanja na vreme kupe ulaznice koje koštaju 300 dinara. To mogu učiniti na svim biletarnicama Eventima, a sutra na dan otvaranja ulaznice će biti dostupne i na tri prodajna mesta koja će biti postavljena ispred ulaza na festival.
Ulaznice će se plaćati samo za veliko otvaranje, dok je za naredna četiri dana ulaz besplatan.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP