Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

U PRODAJI JOŠ ULAZNICA

Veliko interesovanje za koncert Joksimovića i Cetinskog u Novom Sadu!

Autor: | 21.10.2014 - 10:00:00h | Komentara: 0

Nakon rasprodatih koncerata širom regiona Željko Joksimović i Ton Cetinski su odlučili da ujedine snage, pa će publika u Novom Sadu dobiti priliku da uživa u njihovoj muzici na zajedničkom nastupu koji će ova dva izuzetna pevača održati 31.oktobra u novosadskoj hali Spens . Zbog izuzetno velikog interesovanja za koncert koji će 31. oktobra njih dvojica održati u dvorani Spens u Novom Sadu u prodaju je pušten dodatni kontigent ulaznica. Od danas se mogu kupiti ulaznice za istočnu tribinu na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i na blagajni hale Spens u Novom Sadu.

Toni i Željko

- Toni i ja se znamo dugo godina, a nekako je ova poslednja bila puna dešavanja u kojima smo dosta vremena provodili zajedno, kao što je snimanje X faktora u Budvi u kojem mi je zaista pomogao da kvalitetno procenim ko su kandidati za najviši plasman. Iz takvih druženja je izrasla i želja za duetom, koji smo nedavno i završili. Poptuno je prirodno da i zasviramo zajedno i drago mi je da će Novi Sad prvi imati priliku da vidi i oseti tu našu sinergiju.”

Raspoloženi Toni je dodao:
- Veselim se druženju sa vernom publikom u Novom Sadu na zajedničkom koncertu sa kolegom Željkom Joksimovićem. Nadam se da ćemo ispuniti očekivanja fanova i priuštiti im večer puno dobre zabave i plesa uz stare hitove ali publika će ovaj puta imati priliku uživo čuti i novi singl Žena nad ženama - rekao je Toni. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP