Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SAGA O RAŽNATOVIĆIMA I TERZIĆIMA

Veljko ostavio Mašu zato što je vređala Anastasiju!

Autor: Ekipa VIP | 18.09.2014 - 21:00:00h | Komentara: 9

Veljko Ražnatović pre dve nedelje okončao je vezu sa Mašom Terzić, i to kada je pronašao poruke u kojima ona njegovu sestru Anastasiju naziva pogrdnim imenima. Kako saznajemo, sin Cece Ražnatović slučajno je video jednu prepisku, nakon čega je on definitivno ostavio.

Smuvali se, raskinuli, pomirili se i ponovo okončali ljubav: Veljko Ražnatović i Maša Terzić

Smuvali se, raskinuli, pomirili se i ponovo okončali ljubav: Veljko Ražnatović i Maša Terzić | Foto: Petar Marković

- Nakon što su obnovili svoju vezu, niko nije ni pomišljao da će njih dvoje tako brzo raskinuti. Veljko je pre dve nedelje slučajno video poruke koje je Maša pisala i šokirao se. Naime, Maša je u prepisci sa jednom osobom na najgori mogući način vređala Anastasiju. Kada je sve pročitao, Veljko je prebledeo jer nije mogao da veruje da mu devojka na takav način vređa sestru. Veljko najviše na svetu voli sestru i majku i ne da na njih, zato ga je ovaj Mašin potez veoma iznervirao - rekao nam je izvor blizak ćerki Zvezdana Terzića i dodao:
- Istog trenutka kada je video šta Maša zaista misli o njegovoj sestri, Veljko je rešio da stavi tačku na njihovu vezu. Ona nije znala kako da objasni te poruke, pogotovo zato što ih je ona slala. Cecin sin ju je odmah ostavio i ne želi više da čuje za nju. On se sada provodi na splavovima i svako malo ga neka druga devojka startuje - kaže naš izvor blizak Maši.
Podsećanja radi, Veljko i Maša su svoju vezu započeli pre nekoliko meseci, a koliko je bio zaljubljen u nju, Ražnatović je pokazao istetoviravši rečenicu "U njenom osmehu vidim nešto lepše od zvezda" i datume rođenja bivše devojke i sestre Anastasije. Njih dvoje su sa Anastasijom i Kostandinom letovali u Crnoj Gori, gde su lupmovali po poznatim klubovima. Po dolasku sa Crnogorskog primorja, Maša i Veljko su raskinuli, da bi se on zatim smuvao sa Anđelom Vujović. Ta Veljkova veza nije dugo trajala, jer su se Terzina ćerka i Cecin sin ubrzo pomirili, ali nisu uspeli da održe svoju ljubav.


Maša i Anastasija bile najbolje drugarice!

Nekada su bile bliske: Anastasija i Maša

Nekada su bile bliske: Anastasija i Maša

 
Maša Terzić i Anastasija Ražnatović jedno vreme su bile nerazdvojne, te su često izlazile zajedno u provod. Naime, kada je Veljko uplovio u romansu sa Mašom, Anastasija je sve vreme tu vezu podržavala i bila sve vreme uz nju, a da su bile bliske prijateljice, najbolje pokazuje zajedničke fotografije.

Veljko se provodi sa novom cicom!

Smuvali se, raskinuli, pomirili se i ponovo okončali ljubav: Veljko Ražnatović i Maša Terzić

Lumpuje sa novom izabranicom 

Nakon što je ostavio Mašu, Veljko je već uspeo da nađe novu devojku, sa kojom uveliko izlazi po poznatim beogradskim splavovima. Njih dvoje razmenjuju nežnosti u javnosti, a da mu se nova izabranica veoma dopada, pokazao je postavivši njihove zajedničke fotografije na društvene mreže. Ispod jedne od slika prijatelj mu je napisao: „Ne gubiš vreme nikako“, na šta je mladi Ražnatović odgovorio: „Nikako, brate“, i time potvrdio da ima novu ljubav.
Poslednji komentari
  • Citateljka Vreme: 19.09.2014 09:04h

    Kao redovna citateljka vaseg lista (i stampanog i internet izdanja) na kolenima vas molim da nas postedite ovih spodoba i zaboravite na Raznatovice mladje (nemam nista protiv objavljivanja novosti o Ceci jer ona je javna licnost za razliku od ovih).

  • Vesna Vreme: 19.09.2014 10:54h

    Ima komentara nego ih vi ne objavljujete

  • Vesna Vreme: 19.09.2014 12:01h

    Mali je sav na tatu.Ljubi ga mama

  • zabole Vreme: 19.09.2014 12:46h

    Bas me zabole za njih i prestanite vise.

  • Lune Vreme: 19.09.2014 12:51h

    A,el to on konkuris za "rat muskih guza"...?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP