Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IZLIV EMOCIJA

Veljko Ražnatović: Gde je moj tata, zašto nije sa mnom?

Autor: A. O. | 15.01.2014 - 21:45:00h | Komentara: 30

Veljko Ražnatović je na svom profilu na društvenoj mreži "fejsbuk" danas objavio pesmu posvećenu Željku Ražnatoviću Arkanu, a dušu je otvorio četrnaest godina nakon očevog ubistva.

Nakon pomena pokojnom ocu, Veljko je dobio inspiraciju i iz svog bola stvorio ove stihove. Pročitajte dirljive rime koje je posvetio tati i budućoj supruzi.

Veljko Ražnatović

Veljko Ražnatović: Dobio inspiraciju

Prenosimo vam Veljkovu pesmu u obliku u kom je objavio:
"Velika je odgovornost tu od prvog dana, gde si i sEmota radis da li nocu spavas sama? Dal si crna dama ili andjeo bez krila? Da li kad si sama, dal bi samo moja bila? Zasto kad te pogledam ja ne vidim toplinu? Zasto uvek srce moje smrvis u prasinu? Pitanja je mnogo mala odgovora nigde, pretrco bi pola sveta samo da te stignem. Trazis alkohol da pijes? Necu ni da cujem, glavni je to razlog zasto tvoje ime kunem, opsujem pa pljunem, pa mi bude zao, osmeh kad se vrati, zivot bi za tebe dao, tudja srca krao svoje drugoj necu dati, voleo pre tebe vise necu nikad, shvati. Obracam se tati valjda on me isto gleda, kako je kod tebe, reci novosti sa neba? Kakvi li su andjeli, koje li su boje? Sijaju li zvezde sto nocu nebo spoje? Ne znam nista tata, ne znam mali veljko ko je? Ne znam zasto mene ovi ljudi tako vole. Neki te se boje Tata, strahopostovanje, sta je ljubav Tata, cudno sad je moje stanje, molim te prosvetli, ja resenje ne pronalazim, ulica za ulicare ali ja se snalazim, sve sam tata probao na to se ja ne ponosim, sada znam da tata ulica sve upropasti, kurve vide koristi od mladog ludog srca, ali ovo srce Maso samo za tebe kuca, sad na pola pucam veceras ja sam beton, ne javljam se nikom nemam kontakt sa svetom. Furam fazon klosarica jer tako mi se svidja, vrti se u glavi od ovog loseg pica, od ljubavi u srcu euforija me hvata, cesto ja se pitam da li mene neko shvata? Gde je sad moj tata, zasto nije sada sa mnom? Da kaze sine srljas cekaj stani malo, da kaze da me voli da mi bude pravi put, nista nisi kriv al ja jos uvek sam ljut, po ko zna koji put ja pisem u tisini, i iskreno se nadam da me pazis na visini, ako nije tako ako svet je ceo los, odustati necu mlad sam boricu se jos... — feeling sad."
Poslednji komentari
  • vuk Vreme: 16.01.2014 00:04h

    Odlicna pesma, iskreno mi je zao sto ovaj decko odrasta bez oca. Veljko je napisao jako dobru pesmu, osjeca se iskrena emocija.Pesma je vrh.

  • Zoky Vreme: 16.01.2014 01:29h

    A isto to se pitaju i sva ona deca koje je dotični "tata" unesrećio, ostavivši ih bez roditelja, posredno ili neposredno...

  • mrgud Vreme: 16.01.2014 01:40h

    karta za Farmu 6 overena! sledeci...

  • neobavesten Vreme: 16.01.2014 01:40h

    Zar mu mama nije rekla ISTINU o tati ?

  • renato Vreme: 16.01.2014 04:42h

    Decak nije kriv za tatine nevaljalstine jer decko nije odlucivao o svom zivotu i rodjenju. Neka je zdrav i ziv ali bi mu mama mogla objasniti ko mu je bio otac! Cisto da decko ne pati, mozda pozeli da ga se odrekne!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP