Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SLABA JE NA NJEGA

Veljko Ražnatović otkrio
malo poznate detalje o svojoj majci!

Autor: Smedia | 19.06.2013 - 16:45:00h | Komentara: 0

Iako je Ceca Ražnatović nekoliko puta do sad otkrivala u javnosti stvari o sebi koje možda nisu toliko poznate, ovoga puta je "isplivalo" još detalja o pevačici.

Ceca i Veljko kao vatreni navijači, dok Saša Vidić nije imao zvezdina obeležja

Sa mamo i na utakmicu: Ceca i Veljko | Foto: Marko Metlaš

Naime, gostujući u emisiji "Dobro veče Srbijo" pevačica je pričala o sebi, svojim nastupima, predstojećem koncertu ali je verovatno najzanimljivije odgovore dao njen sin Veljko. On je bez dlake na jeziku govorio o svojoj mami i otkrio nešto što do sada nije poznato.

- Na mene je slaba i ja teram po svome kad znam da sam ja u pravu i isto tako i ona kada zna da je ona u pravu njena mora da bude poslednja. Uvek mi kaže Veljko moraš da budeš civilizovan i nemoj da se tučeš na ulici. Prema Anastasiji je blaža a mama i ja se najviše posvađamo kada previše burno odreaguje za neke stvari za koje mislim da su totalno nebitne, otkrio je on kakva je Ceca majka a zatim i koliko je darežljiva:
- Baš je jako jako veliki paničar. Zove jedno četrdeset puta. Voli da ide na Kipar a ja baš ne volim da idem tamo ali ona tamo ima svoj mir, sedi, sunča se. Uvek je bila jako darežljiva po pitanju džeparca. I da je bila manje darežljiva ne bih se navikao na ovakav život koji trenutno vodim - tvrdi Veljko
Osim toga, Veljko je rekao i kako Ceca izgleda kada se nađe u svoja četiri zida što javnost nema priliku da vidi:
- Peva po kući, ne voli da ide u grad jer tamo nema mira. Kada se iznervira u većini slučajeva ne podiže ton to je samo jedan ledeni pogled i sve je jasno. Ja je nikada nisam video u kuhinji. Ustvari, video sam je jednom i slikao sam je u kuhinji i baš smo se ismejali. Kada krene da radi ne staje a kada legne to je njen mir, niko ne sme da je ometa, tu se sedi, tu se gleda televizor. Baš je dva ekstrema - dodao je on.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP