Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OTKRIVAMO KO JE NOVA CECINA SNAJKA

Veljko smuvao pevačicu! (FOTO)

Autor: A. Radojević - B. Radulović | 14.08.2014 - 20:15:00h | Komentara: 4

Nova devojka mladog Ražnatovića, Anđela, nastupala na prošlogodišnjoj „Beoviziji“ kao jedan od vokala grupe „Skajs”

Veljko Ražnatović i Anđela Vujović

Veljko Ražnatović i Anđela Vujović / Foto: Goran Srdanov

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović dobila je novu snajku, koja je po vokaciji takođe pevačica. Njen sin Veljko osvojio je srce Anđele Vujović, koja se na prošlogodišnjem „Beosongu“ pojavila u okviru grupe „Skajs“.


Ljubavni život Cecinog sina zaintrigrirao je javnost kada je pre nekoliko meseci objavio da se verio sa Mašom, ćerkom generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdana Terzića. Nakon što je prekinuo ovu vezu, Veljko je osvojio srce vršnjakinje pevačice Anđele Vujović, koja će za dva dana napuniti 18 godina. Inače, nova Ražnatovićeva izabranica je pevačica kao i njegova mama, što budućoj svekrvi i snajki obezbeđuje teme za razgovor.

Anđela Vujović se na prošlogodišnjem „Beosongu“ pojavila u okviru grupe „Skajs“

Anđela Vujović


- Veljko i Anđela vezu su započeli na Crnogorskom primorju, odmah nakon što se Maša vratila u Srbiju. Iako se odranije znaju preko zajedničkih prijatelja, odmah po povratku u Beograd dogovorili su se da idu zejedno u Guču. Njih dvoje su u zvucima trube uživali nekoliko dana sa prijateljima u kući koju su iznajmili, a ovih dana se spremaju da proslave njeno punoletstvo. Njih dvoje ne kriju svoju romansu, s obzirom na to da se ne razdvajaju preko dana, kao i u noćnim izlascima - kaže naš izvor blizak porodici Ražnatović.

Veljko brzo preboleo Mašu

Lumpovali do jutra: Veljko i Maša

Veljko i Maša | Foto: beogradnocu.com

 Cecin sin je pre sedam dana okončao vezu sa ćerkom Zvezdana Terzića, sa kojom je bio na moru, i samo nakon dva dana od raskida, obreo se u zagrljaju nove devojke Anđele. Šuška se da je mladi Ražnatović vrlo brzo zaboravio bivšu verenicu, ali s obzirom na to da je zaljubljive prirode, moguće da će i za ovu pomisliti da je ona prava. Kako god, važno je da se sa onih ružnijih tema, tuča po gradskim splavovima, skrene na vedrije teme.


Anđela, inače, pohađa školu za dizajn, ali se i dalje bavi muzikom, iako nije pobedila na „Beosongu“. Zajedno sa Ksenijom, ćerkom pevača Kneza, učestvuje u realizaciji kviza „Šou svih vremena“ na RTS-u kao prateći vokal.
Nije isključeno da će naša najveća zvezda Svetlana Ražnatović uskoro imati novi prateći vokal u svom bendu.

Anđela Vujović se na prošlogodišnjem „Beosongu“ pojavila u okviru grupe „Skajs“

Anđela Vujović se na prošlogodišnjem „Beosongu“ pojavila u okviru grupe „Skajs“

Poslednji komentari
  • bruka..... Vreme: 14.08.2014 22:36h

    daj bre ljudi sta vi objavljujete pravite od njega neku licnost,a on vec napunio policiski dosije krivicnim prijavam'jel to treba da nam bude uzor.......svasta.

  • bahatost Vreme: 14.08.2014 22:38h

    bolje objavite ko je vozio mini moris ubica vozac.....

  • deki Vreme: 14.08.2014 23:16h

    eto kako mediji konstantnim izvestavanjem naprave od nekoga VIP osobu, bez ikakve zasluge od strane istog. Mladi gospodin je poznat samo po tome sto je sin estradne umetnice, a zastupljeniji je u medijima vise i od predsednika republike. Ne razumem kojom svojom vrlinom ili uspehom je to on (a i slicni njemu) zasluzio da svakodnevno bude na naslovnim stranama i udarnim vestima? Ne govorim to iz pakosti i ljubomore, ali muka mi je svakodnevno da vidim cecinog sina, terzinu cerku, dzajinu sexi cerku, i svakojake Sime i Dime... dajte vise tekstova iz raznih dokumentaraca, enciklopedija, iz geografije, istorije, o svemiru.... nesto sto vredi, a ne da stvarate ime i kujete u zvezde neke koji to nisu zasluzili, bar ne jos

  • Ivan Vreme: 15.08.2014 12:18h

    Ova mu je lepsa nego predhodna,svaka mu cast boli ga briga menja ribe kao gace,ja bre ne mogu do seksa da dodjem 7 meseci islo pre sad presusilo,a ovaj gde god se pojavi moze da pohebe ceo lokal i sto ste mu zavidni,zato sto ste ko i ja bez seksa sa pravom devojkom,svi da smo na njegovom mestu istop bi uradili jbg jedino sto ovi novinari sve to objave pa je vise dosadno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP