Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SAŠA KOVAČEVIĆ ŽELI INTIMNU CEREMONIJU

Venčaću se sa Jovanom u Dominikani

Autor: B. R. | 21.05.2015 - 09:30:00h | Komentara: 0

Pevač Saša Kovačević, miljenik ženske publike, nakon što je izbacio singl „Gde smo, moja ljubavi“, planira da do kraja godine objavi novi album, a zatim održi prvi solistički koncert u Beogradu. U intervjuu za „Alo!“ otkriva koliko alergije utiču na njegovu karijeru i koliko ugrožavaju njegovo zdravlje, ali i kakvu svadbu planira sa devojkom Jovanom Jocić.

„Devojka i ja smatramo da nam nije potrebna velika svadba, već ćemo najbliže povesti na egzotičnu destinaciju“,  kaže pevač

„Devojka i ja smatramo da nam nije potrebna velika svadba, već ćemo najbliže povesti na egzotičnu destinaciju“, kaže pevač | Foto: Petar Dimitrijević

- Više me novinari pitaju za venčanje nego mama i tata, ali i dalje ne žurim što se toga tiče. Živim sa devojkom tri godine i zaista se osećam kao da sam u braku. Ako želiš da proširiš porodicu, onda mi je razumljiva ta formalizacija odnosa, ali pošto još ne razmišljamo o proširenju porodice, ima vremena, daće dragi bog da to i jednom bude - kaže Saša i dodaje:


- Ne bih pravio veliku svadbu. Moja devojka i ja delimo mišljenje da nam nije potrebna svadba od 500 gostiju, već ćemo 15 najbližih ljudi da povedemo na neku egzotičnu destinaciju. Mogli bismo da se venčamo, recimo, u Dominikani. Kada smo pre nekoliko godina letovali tamo, po dva venčanja su bila dnevno na plaži - otkriva Kovačević, kome su na nedavno proslavljenoj krsnoj slavi Đurđevdanu glavni gosti bili Jovanini roditelji. Na pitanje da li je pridobio taštu, kaže:

- Verujem da me voli jer ja nju volim, pa se nadam da je osećanje obostrano. Od samog starta se super slažem i sa taštom i sa tastom, više smo kao drugari - tvrdi pevač, čija devojka Jovana za godinu dana završava osnovne studije na fakultetu i planira odlazak u inostranstvo.

- Ja ću je podržati šta god da odluči. U našem domu ume da bude haotično kada se poklopi njen ispitni rok sa mojim snimanjem. Kada radimo brat i ja, bude vrlo bučno, pa može da pravi problem i ljudima koji žive ispod nas, a ne Jovani, koja je tu. Ipak, nađemo kompromis zato što ona ustaje rano i nauči većinu gradiva dok se ja ne probudim - objašnjava Saša, koji je nedavno operisao nos, ali problemi sa sinusima nisu nestali.

- Alergičan sam na trave, korove, ambroziju i sve što cveta, a to je veoma problematično za posao kojim se bavim. Konstantno sam na terapiji, probao sam alternativnu i kvantnu medicinu, ali nisam imao sreće. Preterao sam sa korišćenjem antihistaminika, koji su mi osušili čitav respiratorni sistem i konstantno sam bio promukao, nisam imao snage ni da pričam, a kamoli da pevam - ističe Kovačević, koji će uskoro predstaviti novi spot i singl „Rano je“.

U Tajland smo vukli 400 kilograma opreme


Iako mu mnogi zavide što je četiri spota snimio u Tajlandu, Saša kaže da uopšte nije tako bajno kao što izgleda.
- Jedva sam čekao da se vratim kući, jer Tajland nije mali, pa smo dosta putovali. Spavali smo po tri sata, jer smo imali četiri scenarija za spotove, a ustajali smo u cik zore kako bismo bili sami na plaži. Naravno da je tamo sve astronomski skupo kada se snima na udaljenom mestu, jer ide veliki broj ljudi, nosi se 400 kilograma opreme, a tamo si primoran da platiš prevoz od jednog ostrva do drugog - kaže on.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP