Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VUKELIĆEVA SMATRA DA ĆE JEVRIĆ DOŽIVETI FIJASKO U „FARMI”

Vendi: Ekremu
treba povodac!

Autor: A. Veljković | 05.03.2013 - 17:39:00h | Komentara: 5

Dok Ekrem Jevrić ovog proleća bude zabavljao gledaoce „Farme”, Vesna Vukelić Vendi će tugovati, ali ne zbog razdvojenosti od svog najvatrenijeg obožavaoca, već zbog empatije prema njemu! Naime, Ekremova nesuđena ljubav i inspiracija otkriva za „Alo!” da ju je vest o njegovom učešću u rijalitiju u kome su zajedno učestvovali i podizali TV rejtinge veoma zabrinula. A zašto?

Vesna Vukelić Vendi

Ekrem je kao Romeo, a da bi uspeo, treba mu Julija: Vesna Vukelić Vendi | Foto: Dalibor Danilović

- Ko god da se nađe u toj „Farmi”, to će biti kokošinjac u kojem se Ekrem neće snaći i biće kao mrtav čovek. Starlete i striptizete kada se uzlete oko njega kao lude Mare, on će biti zbunjen. Njemu treba neko ko će mu staviti povodac oko vrata i umeti da ga vodi tamo, a sigurna sam da ne postoji takva osoba. On je radoznao čovek i nije ograničen kao što se čini na prvi pogled.

Tužan: Ekrem Jevrić

Pritajeni intelektualac: Ekrem | Foto: Zoran Lončarević

Nije lak muškarac, je*ivetar i fićfirić. Ne mogu Ekrema da animiraju veštačke trepavice i napumpana usta, već pamet - rekla je za naš list pevačica, koja Jevrića poistovećuje sa Romeom!


- Ekrem je kao Romeo, a da bi uspeo, treba mu Julija. Da, ja sam bila njegova Julija u prošloj „Farmi”. Kod njega je vrlo jasno - ako nema emocija, ne može da funkcioniše. Kada sam ja pričala, on je upijao kao sunđer svaku moju reč, a sada neće imati čiju. Mislim da će ovim ulaskom doživeti fijasko kao Miloš Bojanić kada je ušao u „Dvor”. Sigurna sam da sada ulazi samo zbog novca, jer je on pravi Crnogorac i ne voli da radi, već da troši vreme na ovakav način. To će tamo biti kao buvlja pijaca - rekla je Vukelićeva, koja smatra da bi njen ulazak bio ponavljanje i da gledaoci ne bi videli ništa novo.

Vendi i Ekrem

Doživljaji Ekrema i Vendi

Ekrem Jevrić i Vesna Vukelić Vendi imali su puno uzbudljivih trenutaka u „Farmi”, na primer, kada je Gospoda lizao pevačici stopala. Bilo je zanimljivo i kada je Vendi namamila Ekrema u sobu i naterala ga da se skine, dok se ispod kreveta krio Baki B3. Kada su se strasti smirile, Vendi je zaključila da Ekrem ima mali polni organ. Bilo je i simuliranja seksa između nesuđenog para. Farmeri su nagovorili Ekrema da pokaže kako izgleda njegova omiljena poza, a za simulaciju je poslužila Vendi.

Poslednji komentari
  • Bosko Muha Vreme: 05.03.2013 20:12h

    Lepo sacekati da se svi skupe, pa opaliti zoljom i ocistiti sljam. Taman i resimo problem buducih nacionalnih penzionera.

  • zvezdana Vreme: 05.03.2013 22:09h

    Naprosto, nemam zelju ni da komentarisem.Dno dna.

  • Lmag Vreme: 06.03.2013 00:29h

    Bosko, svaka ti je za odlikovanje!

  • baba Milojka Vreme: 06.03.2013 01:19h

    Da li neko shvata od celnika TV formata, tipa Farma, da je Ekrem covek koji ima poremecaj? Ili tako fino zaradjuje se na njemu te ga gurkaju, dajuci mu koji dinar. Vendi, pih, pevaljka, spodoba. S njom se u razgovor normalan covek ne bi upustao, jer bi sebe ponizio samim tim sto sa njom komunicira.

  • hromi daba Vreme: 06.03.2013 06:55h

    Ako Ekremu treba povodac, Vendiji treba lobotomija !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP