Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VESNA I MAJA ZARATILE U „MAGAZINU IN“, BOJANIĆ NAPUSTIO EMISIJU

Vendi: Miloš je demon!

Autor: A. Veljković | 19.02.2013 - 22:52:00h | Komentara: 18

Miloš Bojanić, Vesna Vukelić i Maja Nikolić opet su se spojili na jednom mestu, međutim, kao po starom dobrom običaju iz rijaliti šou programa, neko je morao da napusti prostoriju, a to je u ovom slučaju bio Braćala.

Kad sam sela, Miloš Bojanić je promenio boju iz žute u zelenu i počeo da koluta očima, nije mu bilo dobro: Vendi

Kad sam sela, Miloš Bojanić je promenio boju iz žute u zelenu i počeo da koluta očima, nije mu bilo dobro: Vendi | Foto: Zoran Ilić

I mada je zvanična verzija da se on na ovaj potez odlučio zato što nije želeo da trpi provokacije, Vesna Vukelić u njegovom postupku nalazi dublji sakralni razlog.


- Znam samo da sam kod sebe imala torbicu u kojoj su bili bogojavljenska voda, Jevanđelje, krst iz Hilandara, pesak iz Nazareta, lišće sa drveća Getsimanskog vrta, a na sebi Bogorodicu sa Ostroga. Kad sam sela, Miloš Bojanić je promenio boju iz žute u zelenu i počeo da koluta očima, nije mu bilo dobro. Kao oparen je pobegao, a ja, kao homoreligiozus, smatram da je demon furnuo. To uvek nosim sa sobom i to mi je super detektor za zlo. On je pobegao od toga, a ne od mene - rekla nam je Vesna, dok Miloš nije želeo ni da spomene ime svoje cimerke iz „Dvora“, ali je prokomentarisao situaciju u kojoj se našao.

Nisam želeo da se spuštam na taj nivo Bojanić

Nisam želeo da se spuštam na taj nivo: Miloš Bojanić | Foto: Dušan Milenković

- „Magazin in“ je ozbiljna emisija, a kada sam video da autorka želi „Farmu“, ja sam otišao. Sanja Marinković i ja smo pre početka emisije, kada sam video ko su gosti osim mene, imali dogovor da, ukoliko ne budem ispoštovan, sam ustanem u bilo kom trenutku. Kada sam video u šta će se sve pretvoriti, nisam želeo da dozvolim sebi da se spuštam na taj nivo. Ja iza sebe imam jednu „Farmu“ i zbog nje se kajem, tako da mi druga nikako nije potrebna - izjavio je Bojanić za „Alo!“, a njegova koleginica Maja Nikolić se nije javljala na telefon do zaključenja ovog broja.

Đorđu Davidu želim sve najbolje i da mu ta ista droga vrati onaj delić mozga koji je izgubio: Maja Nikolić

Vratila se u studio: Maja Nikolić | Foto: Dušan Milenković

Inače, neprijatna situacija je počela kada je u studiju počelo da se priča o Holivudu u Srbiji.
- Nije predviđeno da Miloš shvati suštinu teme šta je Holivud - rekla je Vesna, nakon čega se okrenula ka Maji Nikolić i poručila:

- A ti sa ludačkim sjajem u očima i šizofreničnim pogledom da se nisi slučajno okrenula ka meni!

Čuvši ove reči, Maja i Miloš ustali su i krenuli ka vratima studija, međutim, autorka emisije Sanja Marinković je uspela da ubedi Maju da ostane i obeća da joj se Vendi više neće obraćati. Braćalu nije uspela da zaustavi.

Sanja Marinković: Miloš je napustio emisiju bez razloga!
Autorka emisije „Magazin in“ objasnila nam je kako je ceo incident izgledao sa njene tačke gledišta, ali i da je Bojanić otišao iako ga niko nije uvredio.

Sanja Marinković

Sanja Marinković

- Moja emisija je civilizovana i već godinama unazad atmosfera je lepa i korektna sam prema svakom gostu. Kod mene se već zna da svaki gost dobije pitanja unapred i oni koji pitaju dobiju odgovor ko su gosti sa njima. Tek treba da vidim kako taj snimak izgleda, ali znam da niko nije imao loš komentar ili uvredu na njegov račun. Jedina uvreda je bila izrečena na Majin račun od strane Vendi, ali sam Vesni na civilizovan i uljudan način objasnila da nastavimo bez takvih upadica i sve smo se vrlo brzo dogovorile. Miloš Bojanić nikada nije bio tema moje emisije, niti će to biti dokle god sam ja autor, a on je bio pozvan kao gost koji se uklapao u temu koja je bila planirana. Normalno smo završili sve i onda tek nikome nije jasno zašto je otišao, a mislim da ni njemu samom nije - rekla je Sanja za naš list.
Poslednji komentari
  • Zoran Vreme: 20.02.2013 00:23h

    sanja ne lupetaj,,koja ti emisija kad zoves vendi pa to je dno dna,,kakav magazin in to je emisija pod satrom kod sanje..bravo bracala svaka ti cast sto si napustio emisiju..

  • Tanja Vreme: 20.02.2013 06:49h

    Kakva voditeljka, takvi gosti i takva emisija. Dno dna! OLOSI!!!

  • mila Vreme: 20.02.2013 07:44h

    Treba da covek bude fizioloski tup i da gleda prostacku tv.Pink.

  • mimi Vreme: 20.02.2013 08:43h

    Da ti je emisuja CIVILIZOVANA to najbolje znaju gledaoci...Vendi u tvijoj emisiji DNO DNA

  • DJOKA Vreme: 20.02.2013 09:10h

    Bolesna emisija sa bolesnicima...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP