Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA ZA ALO! OTKRIVA KAKO JE UPOZNALA JEZDIMIRA VASILJEVIĆA

Vendi: Šešelj je hteo da
ubije Jezdu zbog mene!

Autor: A. Veljković | 06.10.2013 - 14:10:00h | Komentara: 7

U trenutku kada je Jezdimir Vasiljević kročio na najpoznatije seosko imanje u Srbiji, mnogi su se sledili, a njegova nekadašnja prijateljica Vesna Vukelić je veče provela pored televizora gledajući ga sa osmehom. Kako otkriva Vendi za „Alo!“, gazda Jezda se svojevremeno našao u nemilosti četničkog vojvode Vojislava Šešelja kada je pokušao da osvoji njeno srce!

Jezdimir Vasiljević

Sada svi znaju gde je: Jezdimir Vasiljević | Foto: Rajko Ristić

 

Vukelićeva smatra da se bivši
zatvorenik neće dugo zadržati
na imanju u Lisoviću jer misli
da nije psihički stabilan

- Baš mi je čudno što su njega doveli i ne znam koliko on može da izazove dobar efekat kod naroda. Mene je nekada jurio i voleo, ali je to bila njegova platonska ljubav jer nisam mogla da mu uzvratim, tada sam bila u vezi sa Šešeljem i on bi ga zgazio da me je pipnuo, mislim u seksualnom smislu, kako je Jezda maštao. Da mi je na taj način prišao, Šešelj bi izvadio samurajski mač, a Jezda bi se šlogirao kada bi mu video... mač (smeh) - rekla nam je Vendi, a onda objasnila kako je Vasiljević u nju uložio velike pare:

Naplaćuje stare dugove: Vesna  Vukelić

Prosledila Jezdu koleginici: Vesna Vukelić | Foto: Zoran Lončarević

 

Ko je zapravo Jezda?
Jezdimir Vadiljević, poznatiji kao gazda Jezda, rođen je 1948. godine u selu Topolovnik, a sa 23 godine je otišao u inostranstvo sa planom da se obogati. Međutim, u Srbiji je Vasiljević optužen za proneveru novca i u Centralnom zatvoru je proveo tri godine. U Beograd je izručen iz Holandije četiri dana nakon hapšenja po Interpolovoj poternici. Jezda je ojadio one koji su štedeli u njegovoj banci Jugoskandik za 190 miliona nemačkih maraka.

- On je mene prvi put video u emisiji kod Minimaksa, koji mu je i davao tu lažnu nadu za mene. Sećam se da me ispred Beograđanke sačekao kako bismo se upoznali, a kasnije je dolazio gde god je čuo da se ja pojavljujem. Režiseru Borisu Kostovu, koji je radio spotove za mene, dao je 100 000 maraka jer je želeo da uloži u moju karijeru. Međutim, kada je video i posle toga da neću da mu dam u seksualnom smislu, Boris mu je rekao: „Nemoj da se sekiraš, znam ja ko će ti sigurno dati ono što želiš“. Tada ga je upoznao sa Andrijanom Dabetić. Ona je živela u Beranama i sećam se da joj je pred kućom asfaltirao put dugačak sedam-osam kilometara i da joj je kupio neku kožnu zelenu garnituru. Ona je čak uzela nadimak Anči, jer je htela da skrati ime po ugledu na mene. E, posle toga je on sredio sa Aleksandrom Tijanićem da snimi album i sve finansirao - priča Vesna i kometariše da misli da je Jezda i dan danas potajno voli.

če

Ljubomoran: Vojislav Šešelj| Foto: AP

 

Mene je nekada jurio i voleo, ali nisam mogla da mu uzvratim, tada sam bila u vezi sa Šešeljem

- Nikada me nije prežalio, čak me i iz zatvora jednom zvao - smatra Vukelićeva, koja procenjuje da Jezda neće biti dugo u rijalitiju jer smatra da je psihički nestabilan.

- Po onome što sam videla poslednjih godina, ne vidim ja da je Jezda nervno jak. Oslabio je psihički dosta posle svega. Moja dijagnoza je: blaga neuroza. Njegovi pokreti nemaju smirenot i ne verujem da će se zadržati duže od 15 - 20 dana - izjavila je Vendi za naš list, dok Anči nije bila dostupna za komentar.

Anči

Kada su mu rekli da ja neću da mu dam, otišao je kod Anči, kojoj je asfaltirao put
do kuće i kupio joj zelenu kožnu garnituru

Jezda organizovao novu prevaru?!

Nakon što je odležao robiju u Centralnom zatvoru, Jezdimir Vasiljević je, kako se čini, smislio novu prevaru sa kojom je hteo da ojadi široke narodne mase uz slogan „Za ispunjavanje snova“. Naime, gazda Jezda je pod lažnim imenom Don Mandok otvorio sajt na engleskom jeziku gde je nudio spasenje od zagađenja i zagrevanja i tvrdio da „mač vatre“ uskoro stiže i da svako živo biće treba za to da se pripremi. Za otkrivanje te tajne, o kojoj priča i garantuje da će spasti svet tražio je jedan evro od svakoga.

Poslednji komentari
  • gavrilovic Vreme: 05.10.2013 23:00h

    Ala je Seselj padao nisko.Zar nije mogao nesto bolje da plati?!

  • nedjo Vreme: 06.10.2013 00:35h

    auuu brate milii,sve samo krem drustvo! svakacast! greota za vendija ako gazda jezdi zaista nije dala...

  • nina Vreme: 06.10.2013 08:08h

    ma kakvo psihicko stanje,pa i tebe su pustili na farmu !

  • momazver Vreme: 06.10.2013 08:09h

    Vesna,ne se foliras.Voji si isla samo kad mu je trebalo.ostalo vreme u javnosti kad ti nije bilo po volji krila sise iza njegovog imena.a kad ti je bilo..znaju 2 pokojnika i ovaj zlocinac sto je narod izvacariio i njihovi bliski saradnici koji su obezbedjivali uslove ili kako se to popularno kaze logisticku podrsku. i nije lepo sto sise izmakla i poturila Adrijanu.i ona je naplatila ,/cime..ti nabroja/ svoje druzenje s Jezdimirom..a i ti tada vec nisi bila nevina i NAIVNA.

  • Bogdan Vreme: 06.10.2013 10:55h

    To je bilo kada je imala 19 godina i bogami bila je ko avion.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP