Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NOVOPEČENA TRUDNICA NE ŽELI DA SAKRIJE SREĆU

Vendi: Trudna
sam jer je moja
ćerka to želela!

Autor: D.Tripić | 28.11.2013 - 18:00:00h | Komentara: 0

Posle trinaest godina srećnog braka sa izabranikom Branimirom Banjcem, Vesna Vukelić (42) je ponovo trudna, a kako za „Alo!“ otkriva žudi da dobije muško dete. Vendi nam je ispričala kako je potajno želela da ponovo rodi, ali da je glavnu odluku donela njena ćerka Nikoleta.

Vesna Vukelić Vendi

Vesna Vukelić Vendi | Foto: Goran Srdanov

 

„Lekar mi je savetovao da se sada najviše čuvam, što zbog snega, što zbog poledice, tako da ću sve svoje aktivnosti
svesti na minimum“

- Otkada sam pre trinaest godina dobila ćerku Nikoletu sa izabranikom mog srca, nekadašnjim fudbalerom Branimirom Banjcem, mi stalno razmišljamo o prinovi, naročito ja, jer ne bih želela da naša jedinica ostane sama. S obzirim na to da je ćerkina velika želja da joj rodim brata ili sestru, konačno mogu da kažem da je ostvarljiva jer sam konačno trudna i to sa ponosom ističem. U drugom mesecu trudnoće sam i osećam se fenomenalno - u prvi mah nam je rekla Vukelićeva i ispričala kako je njen ćerka vrištala od sreće kada je čula za lepe vesti.

- Kada smo suprug i ja saznali za ovu radosnu vest, odmah smo pozvali Nikoletu na Floridu, gde pohađa tenisku akademiju, i saopštili joj novosti o prinovi, tako da je ona od sreće preko telefona vrištala, ne krijući svoje oduševljenje. S obzirom na to, da je rana trudnoća, a zima je stigla, lekar mi je savetovao da se sada najviše čuvam, što zbog snega, što zbog poledice, tako da ću sve svoje aktivnosti svesti na minimum. Posao i sve što je vezano za estradu malo ću da usporim, a i svakodnevna nerviranja moraće da se koriguju dok plod ne ojača. Inače, lekar mi je zabranio svaki vid nerviranja, jer je stres najveći uzročnik pobačaja kod trudnica - ispričala nam je iskreno ponosna mama.

Muž Vesne Vukelić Vendi

Nakon 13 godina braka, sa suprugom Branimirom čeka drugo dete

Podsećanja radi, Vesna Vukelić Vendi bila je trudna početkom ove godine, ali je doživela spontani pobačaj i tada je izjavila da prolazi kroz težak period, a za tu nesreću je okrivila ljude koji se bave crnom magijom.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP