Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SASLUŠAVANJE ESTRADE

Vera i Željko pevali u Poreskoj! (FOTO)

Autor: Ivan Gajić | 17.01.2015 - 20:00:00h | Komentara: 3

Kako je i najavljeno, Poreska uprava nastavila je sa češljanjem računa i ugovora pevača, a juče su se na poziv odazvali Željko Joksimović i Vera Matović! Dok se popularni pevač uredno pojavio i ušao na glavni ulaz, njegova starija koleginica je uspela da prođe pored predstavnika medija neopaženo.

Izašao  zadovoljan: Željko  Joksimović

Izašao zadovoljan: Željko Joksimović | Foto: RAS

Prvo je Matovićeva ušla u zgradu Poreske prave, gde je, kako saznajemo, provela nešto više od dva sata. Međutim, vrlo je zanimljivo da je, kada je čula da se novinari ispred ulaza, zamolila jednog od radnika obezbeđenja da je sprovede na neka druga vrata kako bi izbegla fotoreportere.


- Ju, pa nisam ja tražila da izađem na drugi izlaz. Nije Verka takva. Što bi se krila - pokušala je Verka da se opravda, da bi nam potom u telefonskom razgovoru priznala da se raduje i da je ponosna što su je zvali na proveru.

Muž vodi  računa o finansijama:  Vera Matović

Muž vodi računa o finansijama: Vera Matović | Foto: Zoran Ilić


- Ej, pa ja čitam ovih dana u novinama koga su sve zvali. Sve neka velika imena današnjice. I pored njih, oni i mene pozovu. Pa šou. Meni to samo može da imponuje. Kad je Verka žarila i palila, većina njih nije ni postojala na našoj sceni. Išla sam tamo u svojstvu građanina, nisam ja neki kriminalac, pa da se plašim ili stidim toga. Moj muž godinama vodi sve u vezi s tim. On se mnogo više i bolje razume u finansije od mene. Ranijih godina bilo je mnogo više posla i za mene, a samim tim i za njega, sad i ne baš toliko. Pogotovo od 2007, kad su ovi iz Poreske baš ono, što se kaže, počeli da zavode red, mi smo sve to u dinar beležili i plaćali. Ispričala sam se lepo sa ljudima, priložila papire i to je to - rekla nam je Matovićeva.

Željka Joksimovića je dovezao vozač, koji ga je ostavio ispred ulaza. Pevač nam je priznao da nema čega da se boji jer sve radi legalno.

- Svako ko posluje po zakonu nema čega da se boji i plaši. Onaj ko revnosno obavlja svoj posao i u skladu sa zakonom, razgovor sa nadležnim institucijama posmatra kao normalnu i formalnu stvar - izjavio je Joksimović po ulasku, da bi po okončanju saslušanja izašao zadovoljan obavljenim poslom.

- Sve sam prijavio što sam imao. Ovo je za mene sasvim normalna procedura. Sve je u redu. Redovno vodim evidenciju o tim stvarima, tako da je sve kako treba - rekao je Željko.

Seka i Milica

Seka i Milica

Seka, Milica i Mile se nisu pojavili!

Kako smo uspeli da saznamo, osim Željka i Vere, po spisku Poreske uprave trebalo je danas da se nađe još nekolicina pevača, međutim, niko se nije pojavio.
- Mile Kitić nije bio pozvan na saslušanje i proveru, a da jeste, sigurno bi se pojavio - rekao nam je pevačev menadžer, dok nam je prijateljica Dijane Janković objasnila da mlada pevačica nije dobila poziv i da se nalazi na odmoru u Tajlandu. Iste odgovore, tačnije da nisu primile nikakav poziv, dobili smo i od Milice Todorović i Milice Pavlović. Iako se u toku jučerašnjeg dana očekivao dolazak i Seke Aleksić, ona se do zaključenja ovog broja nije pojavila.

Poslednji komentari
  • marsovac Vreme: 17.01.2015 20:22h

    A kad ce CECA da zapeva na tom i na slicnim mestima gde se ispituje i poreko imovine???????????????????????????????????

  • Penzioner Vreme: 18.01.2015 10:51h

    Marsovac se sekira kad je Ceca u pitanju.Nemoj da se sekiraš! Kod nje je sve kako "treba i po zakonu"! Ne mora ona ni da ide u Poresko!Toliko političara oko nje i na njenoj slavi,a da ona nesto radi što nije u skladu sa zakonom! Ne znam zašto su joj i onu nanogicu stavili! A,da svakako je bolja nanogica,nego zatvor!

  • kraljicanaša Vreme: 18.01.2015 12:58h

    Nema razloga da ona posećuje takva mesta.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP