Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VEZA POD PRITISKOM JAVNOSTI

Verica Rakočević: Veljko i ja idemo u ilegalu jer bodemo oči!

Autor: Blic | 28.08.2013 - 11:30:00h | Komentara: 7

Verici Rakočević, i njenom 30 godina mlađem vereniku Veljku Kuzmančeviću razlika u godinama ne smeta. Međutim, rešili su da se sklone od očiju javnosti jer ne mogu da podnesu pritisak i komentare drugih ljudi.

- Mi se još ne venčavamo, ni ne živimo zajedno, nije mi jasno zašto bodemo ljudima oči. Naravno, zbog razlike u godinama, ali to u svetu uopšte nije čudno. Nama su nudili velike pare da bismo se slikali za naslovne strane, ali mi smo zajedničkim dogovorom zaključili da je najbolje da se povučemo iz javnosti. Ja sam javna ličnost i navikla sam na to, ali Veljko stvara ozbiljnu muziku i njemu je malo preko glave cele ujdurme - kaže kreatorka za “Blic”.

verica rakočević

Ne žele naslovne strane: Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević


Ona ističe da će se posvetiti jednom velikom i specijalnom projektu koji je planiran za decembar, te se nada da će tada njihove karijere biti u žiži, a ne njihova veza.

- Nas dvoje ćemo se kao par pojaviti samo u još jednoj emisiji koja se bavi ozbiljnim temama. Jedva sam nagovorila Veljka na to. Time želimo da objasnimo ljudima da ovakva veza nije tabu tema i da nije nemoguća i da je ljuba jedna velika i predivna stvar, koja bi svima trebalo da se dešava - kaže Verica i dodaje da u neku ruku jeste očekivala pažnju, ali ne u ovolikoj meri.

Kreatorka i muzičar su se upoznali radeći na zajedničkom projektu. Ubrzo se iz saradnje rodila simpatija, koja je prerasla u ljubav. Njih dvoje su proveli romantičan odmor u Turskoj, koji je samo razbuktao strasti između njih, pa su se u Srbiju vratili kao verenici. Iako oni ne žele da otkrivaju planove, šuška se da za kraj godine pripremaju svadbu.
 
Verica će ovo biti treći brak. Ima troje dece. Kaže da živi punim plućima i sa ponosom ističe da je Veljko bio taj koji je smogao hrabrosti da načini prvi korak kada je njihova ljubav u pitanju.
Poslednji komentari
  • Zivot je lep Vreme: 28.08.2013 13:32h

    Evo nove saupunjare. Samo da vidimo ko ce da bude Cabarakapa, ko Karadjordje, ko Aleksandra, a ko Ljuba....mada se Ljuba vidi iz aviona. Eto svi jedva cekamo, pa na farmi 5 da odgledamo finale

  • Batica Vreme: 28.08.2013 15:04h

    Baš mi je šao što se ova napaljena smežurana bakica u teranju povlači u ilegalu!

  • X-man Vreme: 28.08.2013 17:10h

    Da li ona zaista veruje da se on u nju zaljubio?

  • ANA Vreme: 28.08.2013 19:30h

    UH...KAKO CEMO BEZ BAKUTANERA I PICOPEVCA.....ILEGALA---NE .. NIKAKO

  • veca Vreme: 28.08.2013 21:09h

    MAO PRE PROCITAH DA JE NEKI MANIJAK SILOVAO SVOJU MAJKU? SVE DOK JE OVAKVIH ZENA BICE I MALADICA KOOJI MISLE DA JE TO NORMALNO, A TO JE BOLESNO I JADNO? TO SU ZAISTA BOLESNE OSOBE!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP