Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KAD PRE?

Verili se Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov!

Autor: Opera-17 | 15.09.2013 - 14:15:00h | Komentara: 2

Iako je poslednje četiri godine provela u skladnoj vezi sa Stefanom Tanaskovićem, folk zvezda Slavica Ćukteraš je pre izvesnog vremena osetila da njihova veza više ne funkcioniše kao ranije, da su se udaljili i rešila da stavi tačku na ovu romansu. I odmah nakon toga desio joj se veliki preokret u životu.

slavica ćukteraš

Putem zajedničkih prijatelja upoznala je uspešnog 34-godišnjeg golmana Vladu Avramova, koji je branio za Fjorentinu, a trenutno je u klubu Kaljari u Italiji i planula je ljubav, a samo petnaestak dana kasnije su rešili da se vere.
Da se nešto magično dešava u životu pevačice dalo se naslutiti i po statusima na društvenim mrežama, gde u pauzama između nastupa piše kako je trenutno najsrećnija na svetu.
- Vlada i Slavica su se pre petnaestak dana upoznali preko zajedničkih prijatelja i samo jedan susret je bio dovoljan da oboje shvate da im se desila ljubav na prvi pogled. Odmah su postali nerazdvojni, te je Slavica spakovala stvari i otišla zajedno sa njim u Italiju, gde su proveli nekoliko divnih dana i uživali u emocijama koje su došle potpuno nenadano - otkrio je izvor blizak paru.
Da su njihove emocije zaista jake govori i to što su se u četvrtak verili.
- Slavica i Vlada su se toliko zavoleli za kratko vreme i shvatili da nemaju razloga da previše razmišljaju, te su se tako i verili u četvrtak. Svi koji poznaju Slavicu mogu da vide da konačno blista i da je ispunjena i srećna zbog ljubavi koja joj se desila - završava priču naš izvor.
Tragom ovih informacija kontaktirali smo pevačicu, koja nam je potvrdila da su se ona i golman verili.
- Tačno je da smo se Vlada i ja verili, i to je sve što bih rekla na tu temu. Nikada nisam mnogo pričala o svom privatnom životu, te bih ostala pri tom stavu - rekla je Slavica.
Poslednji komentari
  • Komentator Vreme: 15.09.2013 20:45h

    A izvor je.... Slavica!!!

  • katarina Vreme: 16.09.2013 07:06h

    POSLIJE TUZNI VJESTI O DVOJICI BRACE STO SU POGINULI PROCITA I OVU LIJEPU VIJEST ZELIM VAM SVAKO DOBRO DUG ZIVOT PUNO DJECE LJUBAVI I MIRA BOZIJEG SRETNO BOG VAS BLAGOSLOVIO

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP