Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ŽELJKO RSTIĆ ZA ALO!

Vesna je ok žena, ali Tamaru volim!

Autor: A. Vučićević | 17.08.2014 - 20:30:00h | Komentara: 3

Nakon što je pevačica Vesna Zmijanac (57) priznala da je posle četiri godine veze raskinula vezu sa biznismenom Željkom Rstićem (43), jer ju je prevario sa voditeljkom Tamarom Stojmirov (27), on je odlučio da prvi put o svemu progovori. Rstić ekskluzivno priznaje da je sa pevačicom prekinuo romansu, ali i prirodu odnosa sa voditeljkom „Grand televizije“.

Na naše pitanje da li je Zmijančevu prevario, Željko nam nije dao konkretan odgovor.
- Prevaru je zaista suvišno komentarisati - kaže tajanstveno biznismen, ali ne krije da je zavoleo voditeljku, kako se uveliko priča po gradu.

Ne krije  ljubav prema  Tamari

Ne krije ljubav prema Tamari

 - Svako ko Tamaru poznaje ne može da je ne zavoli, jer je dobar lik pre svega - priznaje Rstić i ističe da sve što je Vesna iznela u javnosti o njemu i voditeljki ne shvata kao “pljuvanje” po njima. Iako je pevačica izjavila kako joj je vrlo poznata burna prošlost suparnice, Željko ne želi da misli da je Vesna mislila nešto loše.

- Ne vidim da Vesna pljuje po meni i Tamari, kao što ni ja nemam ništa ružno da kažem o njoj. Vesna je okej žena i ja ću uvek imati respekt prema njoj - džentlmenski ističe biznismen koji je od pevačice mlađi 14 godina.
Na pitanje da li može da nam objasni situaciju iz lifta, za koju je Zmijančeva navela da je bila neprijatna kada je njega i Tamaru uhvatila na “delu”, Željko kaže:

Nekada su  bili srećni i  zaljubljeni

Nekada su bili srećni i zaljubljeni | Foto: Zoran Ilić

 - Sreli smo se u liftu, ljudski se javili jedni drugima i nema tu mesta nikakvim insinuacijama - tvrdi Rstić kako su dostojanstveno prebrodili taj prvi susret.

Ipak, na direktno pitanje da li je sa Tamarom u vezi, on negira da se njhov odnos može nazvati tako.
- Nismo u vezi, ali čija god da je, Tamara je prelepa - dvosmisleno završa naš razgovor muškarac oko koga se digla medijska prašina pravog srcelomca, dok Zmijančeva nije bila dostupna za komentar.

Vesna: Poslednja sam saznala da me Željko vara!

Vesna Zmijanac je pre dva dana izjavila kako nije bila svesna šta Željko radi i da je poslednja saznala za njegove prevare, kao i da o Tamari Stojmirov zna svašta, ali ne želi da joj daje na značaju.

Domaćin zabave: Vesna Zmijanac

Nedostupna za komentar: Vesna Zmijanac

 - Kada klupko krene da se odmotava, saznate 100 jada. Naravno, bole vas neke stvari jer prosto ne možete da razumete kako ste pored toliko signala bili slepi. Bilo je mnogo njegovih prevari spretnih, jedino je poslednja udica koju je zagrizao imala dug jezik i svuda gde treba govorila da je u vezi sa njim, kao i da se druži sa gospodom koja su ga izvlačila čak iz kreveta u pola noći i pola dana, a on to, tobože, pravdao poslom. Znate, onaj ko slepo voli po pravilu poslednji sazna. Znam ja sve o njoj i mnogo više nego što svi misle. Mnogi o njoj znaju mnogo toga, a ja neću da joj dajem na važnosti i da joj pravim reklamu - rekla je Vesna.

Poslednji komentari
  • goca Vreme: 18.08.2014 00:17h

    sta li su videle na njemu? nikakav je...

  • Didu-lidu-Dadu Vreme: 18.08.2014 11:59h

    Volis ti nju ali ne voli ona tebe.I ti si mladji od Vesne 14 god,a ona od tebe.Znam po sebi da ne bi mogla da volim iskreno nekog ko je 14 g.stariji a iz neke velike koristi mozda,tako i Tamara s tobom,jadnice na kraju ces traziti Vesnu opet kad te ova sutne.

  • Peki Vreme: 20.03.2015 16:04h

    Vesna je takvo nevinasce i postena da sad ima prava da sudi drugima. Jadna Tamarica .Naucice ona od njih svasta pa i te takve radnje, premazani su oni jako....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP