Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ČESTITAMO:

Vesna plakala kad je čula da će postati baka, Relja spreman da ženi Nikoliju!

Autor: Svet | 28.01.2015 - 14:04:00h | Komentara: 1

Nikolija Jovanović i Relja Popović za osam meseci postaće roditelji, ekskluzivno saznaje Svet! Kako priča naš izvor blizak ovom paru, Nikolija je posle odmora u Dominikanskoj Republici posumnjala da je u drugom stanju, a pregled kod ginekologa potvrdio je trudnoću.

Nikolija Jovanović i Relja PopovićBudući roditelji: Nikolija Jovanović i Relja Popović 

“Nikolija i Relja zajedno su tek nekoliko meseci i sve ovo prebrzo je došlo. E sad, koliko će to trajati, videćemo, ali ako nijednog trenutka nisu razmišljali o tome da li da zadrže dete, sve je više nego jasno. Znam da su bili presrećni kada su izašli sa klinike i da nijedno od njih nije postavilo pitanje šta će sa karijerom, niti hoće li im dete omesti poslovne planove”, priča izvor Sveta i dodaje da su njihovi roditelji prvi saznali za radosne vesti.


“Obe porodice ostale su u šoku kada su saznale da će dobiti novog člana! Koliko znam, Vesna je plakala od sreće! (smeh) Svi su se složili sa njihovom željom da zadrže bebu. Bogu hvala, pa će imati ko da pomaže Nikoliji kad se porodi i kad Relja zbog nastupa ne bude bio tu. Vesna se toliko raduje unučetu da joj nije ni na pamet palo da pita ćerku šta će joj to sad kad je na početku karijere i kad joj je dobro krenulo. Uostalom, i ona je rano postala majka, a ipak je napravila zavidnu karijeru. Polako, ima vremena za sve.”

Portal Svet je pokušao da stupi u kontakt sa Nikolijom, ali ona je ostala nedostupna. Od bliskih prijatelja saznali su da je promenila broj, koji zasad imaju samo njoj bliski ljudi, a sve kako bi se sklonila od medija dok ne odluči da obelodani da će uskoro postati majka. Ipak, za Ekskluziv je nagovestila da se dešava nešto što će mnoge iznenaditi, te da u njenom životu više neće biti skandala.


Želja će joj se i ostvariti, a mi Nikoliji i Relji od srca čestitamo!

Poslednji komentari
  • pera Vreme: 28.01.2015 15:07h

    A ko je bre ova devojka,kad o njoj pisete svaki drugi dan.Po cemu je poznata,sta to spektakularno radi,cie se bavi,osim sto se prenemaze i krevelji po novinama.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP