Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DOK ŽELJKO MOLI ZA OPROŠTAJ, VESNA SE ULEPŠAVA

Vesna pobegla u Grčku da promeni Izgled

Autor: Zorica S. Radulović | 08.09.2014 - 09:00:00h | Komentara: 1

Vesna Zmijanac otputovala je u Atinu kako bi poradila na svom fizičkom izgledu, ali i da bi tako stekla dodatno samopouzdanje. Pošto je zbog prevare ostavila verenika Željka Rstovića, isključila je telefon, spakovala je kofer i otputovala u Grčku, gde je zakazala brojne estetske tretmane.

Uopšte se nije potresla što je Željko našao dosta mlađu devojku, to je samo nateralo da se malo više pozabavi svojim izgledom

Uopšte se nije potresla što je Željko našao dosta mlađu devojku, to je samo nateralo da se malo više pozabavi svojim izgledom | Foto: Zoran Lončarević

- Vesna je odlučna da uradi sve kako bi se super osećala. Nakon raskida sa Željkom, nije pala u očaj, već se okrenula sebi. Zakazala je popunjavanje bora i zatezanje lica i sasvim sigurno će se iz Atine vratiti lepša nego ikada. Tamo će boraviti do 15. septembra kada se vraća u Beograd. Verujem da će posebnim metodama skinuti kilograme, tako da će biti velikih promena - govori izvor “Alo!” i dodaje da je već zaboravila na Rstovića.

Željko Rstović

Željko Rstović | Foto: Zoran Lončarević

 
- Uopšte se nije potresla što je Željko našao dosta mlađu devojku, to je samo nateralo da se malo više pozabavi svojim izgledom, pa pored zakazanog podmlađivanja koje će u Atini obaviti, Vesna svakodnevno trči i obilazi teretane - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Vesna se nikom ne javlja, čak ni ćerki Nikoliji. Isključila je telefon i dok se ne vrati niko neće moći da dođe do nje. Uzaludno joj Željko Rstović šalje pokajničke poruke, jer Vesna ne može da ih pročita. Upućeni u ovu ljubavnu sagu tvrde da je Vesna dobila želju da poradi na svom izgledu, pošto je uvidela da je Željko bacio oko na znatno mlađu voditljku Tamaru Stoimirov.
Pokušali smo i mi da stupimo u kontakt sa poznatom pevačicom, ali to nije bilo mnoguće.

Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac | Foto: RAS

Sve Vesnine operacije!


Vesna Zmijanac je u proteklih nekoliko godina u više navrata posećivala estetskog hirurga. Prvo je podizala kapke, pa je radila fejs lifting, a kada je uplovila u vezu sa Željkom radila je i liposukciju. Većinu intervencija izvela je u prisustvu medija koji su gotovo sve ove operacije imali priliku da zabaleže. Operaciji zatezanja lica prisustvovao je i sam Rstović, a nakon toga Vesna je tada izjavila:
- Željko mi je bio velika podrška, ali mi se čini da nije ni bio svestan šta ću uraditi. Nije strašno. U subotu sam otišla na kliniku na razgovor, u nedelju sam već bila na operacionom stolu. Bila sam zbunjena.

Poslednji komentari
  • ljiljana Vreme: 08.09.2014 12:15h

    Ma da.. UOPŠTE SE NIJE POTRESLA! Očajna je otrčala na tretmale..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP