Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OPLELA PO KOLEGI IZ RIJALITIJA

VESNA RIVAS OTKRILA: On je zlo i bavi se crnom magijom!

Autor: Aura.ba | 02.09.2014 - 22:48:00h | Komentara: 3

Memo je kvaran čovek, čovek koji će zbog para i slave prodati sve!

Oštra u komentarima: Vesna Rivas

Vesna Rivas | Foto: Jelena Vučetić

Vesna Rivas rešila je da progovori i otkrije pikanterije sa Farme, te je voditeljka i pevačica dobro oplela po pobedniku ovog rijalitija Sulejmanu Memi Haljevcu.
Ona je, naime, rekla da se Memo bavi crnom magijom, kao i da je veoma zao i kvaran čovek.
"Moram malo detaljnije da se izjasnim glede slikara Sulejmana Meme Haljevca. Mnogo ljudi u poslednje vreme srećem, naročito iz sveta medija koji su pomno pratili sve i kažu mi masovno:“Ti si mu se jedina obradovala i širokih ruku i srca dočekala kada je ušao na Farmu”.
On je bio fin, srdačan i sladak okruglo pet dana, a onda je krenuo svoju igru i taktiku-zavadi pa vladaj. Provalila sam ga i skrenula mu pažnju da ta količina kvarnoće izlazi iz ekrana i da mu neće doneti dobro. Nisam ja njega provocirala već je on u meni video jedinu opasnost i konkurenta jer sam ga razobličavala i prepričavala sve što je radio kvarno. Memo je pričao sa ukućanima samo kada vidi da zuje kamere, između je kunjao, spavao i mozgao sledeći kvaran potez...

Sulejman Memo Haljevac

Sulejman Memo Haljevac | Foto: M. Šurjanac

Memo je tamo izvodio magijske rituale u čemu sam ga uhvatila i glasno skretala pažnju, produkcija to nije puštala u program ali su njemu davali prostora da mi uzvraća udarce i prekrštava situacije. Ja jesam rodoljub i nacionalista ali Memo je šovinista, a to je zlo. Ja volim sve ljude a on mrzi sve što nije njegovo i tu je bio problem, u njegovoj glavi i tome što je meni hteo svoju muku i mržnju da natovari, ali Bogu hvala, ko nije slep i gluv, video je i uočio to a, za ostale me baš briga, ja sam čista pred Bogom
Memo nije smeo da me gleda u oči, a ja svakog gledam u oči. Ja idem svuda i svuda me zovu a, Memo ne mrda iz svog sigurnog okruženja. Ovde su posle dva meseca pitali ko je uopšte pobedio na Farmi? Blam, eto koliko je traga ostavio Memo. To je surova stvarnost, a ja sam ponosna na brdo pisama razumevanja situacije i podrška iz Bosne koja mi je stigla.
Memo je jako kvaran čovek, čovek koji će zbog para i slave prodati SVE. I ne vidim mu nimalo sjajnu budućnost. On je već na granici ludila. Na Farmi su mu živci haos popustili; non-stop se znojio. Morao se kupati i po četiri puta dnevno. Ja to u životu nisam videla, da se čovek iz čista mira preznoji da mu i kosa bude mokra. Šejtan ga debelo drmna i satraće ga mladog. A šteta. Inače, o Memi i njegovom zlu ću poseban deo knjige ispisati, kada rešim da je pišem, o Farmi....ali ću je ispisati dok on još bude živ.
Mislim, umesto da uživa i bude svestan da je pobedila Bosna a ne neki Memo, on je tu spoznaju okrenuo u poganu stranu, zato mu se već pogano vraća. Već je imao puno malera i tek će ih imati. Zauvek će ostati mali zet iz provincije, kakve god bude čokove izvodio i makar mu 10 derviša pomagalo, džaba, nikada se neće maći iz svog mulja...šteta a, mogao je biti „pobednik“", izjavila je Vesna.
Poslednji komentari
  • Daca Vreme: 03.09.2014 02:16h

    Farma je prosla, nema vise smisla pricati o proslosti. Kakav god da je, da li i taj Memo ili neko drugi, najbolje je zaboraviti i krenuti dalje. Sacuvaj bar malo dostojanstva, ako ga iole imas, jer sto vise ropces, to se vise upropastavas!!!

  • etno Vreme: 03.09.2014 10:33h

    vesna ne dipr

  • dragana Vreme: 03.09.2014 10:56h

    E mogla je bar da se ofarba.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP