Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

UŽIVAJU U ROMANSI

Vesna uselila bivšeg dečka!

Autor: Zorica S. Radulović | 16.10.2014 - 12:00:00h | Komentara: 3

Vesna Zmijanac i operski pevač Nikola Mijailović, koji je 16 godina mlađi od nje, dali su novu šansu svojoj ljubavi koju su okončali kada je pevačica otpočela vezu sa Željkom Rstićem. Kako „Alo!“ saznaje, popularna pevačica i njen kolega od skoro i žive zajedno u njenom stanu u zgradi u kojoj takođe živi njen bivši dečko Željko.

Uživaju u romansi:  Vesna Zmijanac i  Nikola Mijailović

Uživaju u romansi: Vesna Zmijanac i Nikola Mijailović | Foto: Nemanja Kostić

- Vesna i Nikola već dve nedelje uživaju zajedno u ljubavi. On se bukvalno preselio kod nje, a u slobodno vreme zajedno spremaju jela, gledaju filmove i uživaju. Nikola toliko dobro utiče na Vesnu da je ona sinula i fizički i duhom otkako su se pomirili. Planiraju i zajedničko putovanje na kom će se maksimalno posvetiti jedno drugom - govor izvor i dodaje da je Vesna uz Nikolu zaboravila na Željka Rstića.


Vesna: Idem na koncert Zorice Brunclik!


Gostujući u emisiji kod Ognjena Ami-džića, Vesna je otkrila da će prisustvovati koncertu Zorice Zmijanac, sa kojom je bila u sukobu jer joj je crvenokosa pevačica otela Miroljuba Aranđelovića Kemiša. Izgleda da su pevačice izgladile odnose, a publika će se u to i uveriti u novembru na Zoričinom koncertu.
- Tačno je da ću biti u Areni to veče i jedva čekam taj dan - izjavila je Vesna.

- Vesna je totalno zaboravila na Željka, koncentrisana je na svoju karijeru i na ljubav sa Nikolom koja je trenutno maksimalno ispunjava. U odluci da se vrati Nikoli podržala je i ćerka Nikolija, koja ga naprosto obožava - kaže naš dobro obavešten izvor.

Kako dalje saznajemo, Nikola i Vesna posle raskida nisu prekidali kontakt bez obzira na to što je pevačica bila u vezi sa Rstovićem, međutim, bilo im je potrebno malo vremena da se adaptiraju ponovo jedno na drugo i podgreju emocije. Njoj su prijali razgovori sa kolegom koji joj je oduvek bio veliki oslonac.
Ono što je takođe interesantno dodati jeste da su se novi-stari golupčići u nekoliko navrata u zgradi sreli sa Željkom, ali se nisu pozdravili. Inače, naš paparco je uslikao Vesnu i Nikolu na snimanju emisije “Fantastik šou”, a ako je sudeći po fotografija, oni deluju veoma zaljubljeno.
U želji da čujemo komentar pozvali smo pevačicu, ali se ona do zaključenja broja nije javljala na telefon.

Željko Rstović

Željko Rstović

Nikolija: Željku ću pokloniti tablete za potenciju!


Vesna Zmijanac je sa ćerkom Nikolijom Jovanović gostovala u emisiji „Amidži šou“, a mlada pevačica je mnoge iznenadila kada je indirektno rekla kako bi Željku poklonila lek za potenciju. Naime, kada je Ognjen delio poklone od sponzora, među kojima su se našle i tablete za potenciju, Vesnina ćerka je kroz šalu rekla:
- Ovo bi mogla da poklonim našem prvom komšiji - izjavila je Nikolija, očigledno aludirajući na Rstovića.

Poslednji komentari
  • Maki Vreme: 16.10.2014 19:48h

    Ako niste znali, mladi Nikola Mijailović je sin naše operske primadone Radmile Smiljanić i veoma je fini, mladi gospodin! Epizoda sa Rstićem je Zmijančevu vratila u kafanu, a veza sa Nikolom će je vratiti u krem-društvo!

  • Boban Vreme: 17.10.2014 08:03h

    Nalzalost nikola je gay

  • MASA Vreme: 17.10.2014 09:53h

    MAKI,PA ONA I JESTE SAMO ZA KAFANU....KAKVO KREM-DRUSTVO???

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP