Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZABORAVILA RSTIĆA

Vesna zavela advokata iz Grčke!

Autor: Kurir | 25.08.2014 - 23:53:00h | Komentara: 1

Vesna Zmijanac, koja je nedavno raskinula veridbu sa Željkom Rstićem jer ju je varao s oditeljkom Tamarom Stojmirov, brzo ga je prebolela i već ima novog partnera.

Ona je, saznajemo, zavela advokata srpskog porekla koji već dugo živi i radi u Atini. Našla je dečka svojih godina i ne razdvaja se od njega ni sekunde! Upoznali su ih zajednički prijatelji, a pevačici su ga preporučili kao vrhunskog pravnog stručnjaka kloji bi joj pomogao u kupovini nekretnine u Atini. od tada su stalno zajedno.

Nekada su  bili srećni i  zaljubljeni

Nekada su bili srećni i zaljubljeni | Foto: Zoran Ilić

 Folkerka je uz pomoć novog dečka i bivšeg supruga, oca njene ćerke Nikolije, Vlade Jovanovića, inače nekadašnjeg šefa marketinga PGP RTS-a, na korak od kupovine stana od 150 kvadrata, koji će opremiti po svom ukusu.

- Vesna je nedavno upoznala advokata, s kojim se već danima viđa. Veoma joj prija njegovo društvo. Po izgledu podseća na našeg vrhunskog baletana Konstantina Kostjukova, ali i na njenu staru ljubav, pa joj se mnogo svideo. Ni on nije ostao ravnodušan, a s obzirom na to da je s naših prostora, dobro zna ko je Vesna Zmijanac. Izvodi je na večere, a preko dana obavezno odlaze u jedan kafić a popiu kafu i tamo su redovni gosti. Noj nije dosadno jer joj vreme proleti kad je s njim. Iako neće da prizna, u očima joj se vidi da se zaljubial kao tinejdžerka - priča dobro obavešten izvor i dodaje da je pevačica izabrala nekretninu koju će pazariti.
- Ona se prvih dana provodila sa ćerkom Nikolijom, a onda se maksimalno posvetila razgledanju i kupovini stana. Zasad su u opticaju dva od oko 150 kvadrata, ostalo je da se odluči i sredi sitne detalje oko preuzimanja. U tome su joj najviše pomogli taj advokat i bivši suprug Vlada - otkriva ovaj izvor.
Pozvali smo i Vesnu za komentar, ali je ona bila kratka:
- U romingu sam. Sad uživam i to je to.
Poslednji komentari
  • Mikos Vreme: 26.08.2014 06:57h

    Toliko o Vesninoj ljubavi, siromah advokat, iygubce parnicu!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP