Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NE MOŽE DA PREBOLI RASKID

Vesna Zmijanac bivšeg noćima špijunira!

Autor: Zorica S. Radulović | 30.08.2014 - 21:00:00h | Komentara: 3

Vesna Zmijanac provodi besane noći u stanu koji se nalazi tik ispod stana u kome je doskoro živela sa njenim bivšim dečkom Željkom Rstićem, a sve to kako bi špijunirala šta on radi. Kako “Alo!” saznaje, od kada se vratila iz Grčke, pevačica provodi noći budna čekajući da se Željko vrati iz grada, ali i da bi videla da li dolazi sa devojkom Tamarom Stojimirov.

Vesna Zmijanac

Vesna i Željko: Nekada u ljubavi

- Stan Vesnine ćerke Nikolije nalazi se odmah ispod Željkovog u istoj zgradi. Ona se tamo preselila nakon raskida i ne može da joj promakne ništa. Upravo u liftu zgrade se susrela sa Željkom i njegovom novom devojkom, a kako ni tada nije bila sigurna da je upravo Tamara njegova nova ljubav, odlučila je da prati kada i sa kim dolazi u stan. Ona čuje kada Željko otključava stan, kada šeta, a kada izađe na terasu može da čuje i telefonske pozive koje obavlja. Od kako žive razdvojeno, Željko dolazi kasno noću, pa Vesna zna da čeka i do tri sata ujutru, kako bi proverila koga dovodi u stan - govori za “Alo!” izvor blizak pevačici.
Kako saznajemo, Vesna se vrati u krevet tek kada čuje da je Rstić došao kući. Ono što je takođe interesantno je činjenica da Tamara ne dolazi u Željkov stan od kako se Vesna vratila sa odmora. Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, kontaktirali smo sa Vesnom, ali ona nije bila raspoložena za priču.
- Ne komentarišem ništa jer je to za mene prošlost - rekla nam je Vesna, dok se Željko do zaključenja ovog broja nije javio na telefon.

Vesna: Bivši muž je znao da Željko nije za mene!

Nakon raskida sa Željkom, Vesna Zmijanac je davala intervjue, a u jednom od njih je otkrila da je njen bivši muž Vlada Jovanović znao da joj ova ljubavna veza neće potrajati. Naime, kako je naglasila, on je uvek savetuje, a i ovog puta je bio u pravu kada joj je saopštio da Željko nije za nju i da neće dugo biti zajedno, što se na kraju i ispostavilo tačno.
Poslednji komentari
  • Lane Vreme: 31.08.2014 06:41h

    E, baba, baba,

  • branko1 Vreme: 31.08.2014 11:06h

    Pametan covek,taj Vlada.Za mladu devojku mladic,za babu,deda

  • dance Vreme: 31.08.2014 13:44h

    ko vesnu poznaje, zna da to nije istina!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP