Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISHRANA NIJE USPELA

Vesna Zmijanac ide na operaciju!

Autor: Kurir | 20.02.2014 - 16:15:00h | Komentara: 2

Vesna Zmijanac će morati na operaciju štitne žlezde. Kada joj je uspostavljena dijagnoza, ona je prvo pokušavala makrobiotikom da se reši ovog problema, ali nije uspela.

Vesna Zmijanac  u Petrovcu

Vesna Zmijanac  | Foto: Zoran Ilić

Vesna već duže vreme muku muči sa štitnom žlezdom. Umor, usporenost i iscrpljenost za koje je mislila da su posledica posla i neprospavanih noći na kraju su je naterali da potraži pomoć lekara uprkos tome što je sve probleme do sada rešavala ishranom i makrobiotikom.
- Uradila sam hormone štitne žlezde. Još ne znam da li je to problem tiroide, ali tačno je da osećam nelagodu s vremena na vreme. Znojenje, nekedrhtavice, svašta nešto me spopadne. Videćemo, možda je i klimaks… Nešto se dešava, a videćemo i šta - rekla je Vesna Zmijanac.
- Pevačici su na prvom pregledu rekli da može na Bukulji zdravim načinom života i odgovarajućom terapijom da sredi situaciju kako ne bi morala da ide pod nož, ali se stanje nije poboljšalo - priča izvor koji dodaje da se Vesna strogo pridržavala saveta lekara, ali to nije dugo trajalo.
- Često se sekirala i zbog Nikolije. Stalno je razmišljala gde je ona, kako je, šta radi, da li je sve u redu… Vodila se onom: Neće to baš meni da se desi, međutim, kad je nedavno bila na kontroli, videla je da je vrag odneo šalu i da se hormoni nisu smirili. Nije joj svejedno. Dosta razmišlja "Folk zvezda nije želela da detaljiše na ovu temu, ali nam je ipak potvrdila da se nešto dešava sa njenim zdravljem.
Poslednji komentari
  • brana Vreme: 20.02.2014 16:27h

    Veco legendo glavu gore. Bice sve ok.Zelim ti sve najbolje.

  • donce Vreme: 20.02.2014 16:42h

    minuli rad dosao na naplatu!! o tako ozbiljnoj stvari ona kaze,,uradila hormone.....,, pa klimaks, ........ da proveri stanje hormona, to moze, a u klimaksu je vec odavno iako ni to nije sramota! pita starost gde ode mladost draga vesna!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP