Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NEMA LJUTNJE

Vesna Zmijanac ispalila Nedu!

Autor: Kurir | 14.06.2014 - 12:00:00h | Komentara: 0

Vesna Zmijanac ostavila je na cedilu Nedu Ukraden onda kada joj je baš bila potrebna. Pop pevačica je prošle srede snimala emisiju „Veče sa Nedom Ukraden“ na Grand narodnoj televiziji, u kojoj je u ulozi voditelja trebalo da ugosti koleginicu zajedno s Lepom Brenom i Predragom Živkovićem Tozovcem. Međutim, Zmijančeva se nije pojavila na snimanju, pa je Neda pobesnela.

Vesna Zmijanac  u Petrovcu

Vesna Zmijanac | Foto: Zoran Ilić

- Desetak minuta pre snimanja emisije Neda je u šminkernici besno pitala saradnike: „Gde je više Vesna? Zašto kasni? Zovite je odmah i prenesite joj da požuri, samo što nismo počeli“. Ona je bila u šoku kad je čula da je njena koleginica otkazala snimanje - rekao je naš izvor.

Pozvali smo Nedu i ona je potvrdila da je emisija snimljena bez Vesne.
- Tačno je da Vesna nije bila u emisiji, ali, bez obzira na to, stvarno je bilo fantastično. Kad sam je pozvala nekoliko dana pre snimanja, rekla mi je da je operisala štitnu žlezdu i da se zasad ne pojavljuje nigde jer ne može dobro da peva i mora da se odmara, ali da će kod mene doći. Nakon toga sam svojim saradnicima prepustila kontakt s njom jer sam imala mnogo posla. Kad je došlo vreme snimanja, javljeno mi je da neće doći, ali ne znam razlog. Nisam se naljutila na nju jer smo Brena, Tozovac i ja izvukli emisiju. Namera mi je bila da nas tri pevačice, koje smo bile popularne širom Balkana, budemo zajedno i pevamo predivne pesme. Brena i ja probudile smo uspomene sa evrovizijskog festivala iz 1986. godine. Ja sam pevala njenu pesmu, a ona moju. Tu je bio i hor iz Novog Pazara, s kojim sam otpevala četiri predivne sevdalinke, a ugostila sam i svoje prijatelje, saradnike iz igraonice. Bilo je dobro i bez Vesne - kaže Neda.

Neda Ukraden

Neda Ukraden | Foto: Dušan Milenković

Pozvali smo i Vesnu Zmijanac, ali ona se nije javljala na telefon.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP