Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RASKID VEZE

Vesna Zmijanac ostavila Ristića!

Autor: Naše Novine | 27.11.2013 - 09:50:00h | Komentara: 2

Posle dve i po godine zabavljanja, Zmijanac posle svađe navodno stavila tačku na vezu sa četrnaest godina mlađim preduzimačem iz Beograda, Željkom Rstićem.

Vesna Zmijanac

Folk zvezda Vesna Zmijanac navodno je okončala vezu sa 14 godina mlađim biznismenom Željkom Rstićem!
Izvor blizak poznatom paru tvrdi da su se njih dvoje nedavno posvađali u pevačicinom stanu na Vračaru, nakon čega je došlo do definitivnog razlaza!
- Vesna i Željko često su tokom zabavljanja imali nesuglasice. Međutim, do poslednje svađe je došlo nakon što je Vesna renovirala stan svoje ćerke Nikolije Jovanović na Voždovcu. Vezu su okončali zbog toga što je Željko bio preokupiran poslovnim obavezama, pa je često kasno dolazio kući, što je njoj počelo da smeta. Nekoliko puta su bili pred razlazom, ali su zbog jake emocije koja ih je spajala prešli preko svega i ipak ostali zajedno . priča izvor i nastavlja.
- Čim su uplovili u romansu njih dvoje počeli su da žive zajedno, ali sad je on svoje stvari preselio u drugi stan, gde trenutno živi sam. Uprkos burnom razlazu, ostali su u korektnim odnosima - završava izvor.
U komšiluku pevačice takođe se spekuliše da je ljubavi došao kraj.
- Vesnu viđam često, dok Željka nisam video izvesno vreme. Već više od dve nedelje ne viđam njegov automobil da je parkiran blizu zgrade. Često su se prepirali u zgradi. Uglavnom su prvu jutarnju kafu pili u obližnjem kafiću, a ali u poslednje vreme sam primetio da ih nema.
Ni Vesna ni Željko nisu se javljali na telefon, povodom komentara na pomenute informacije.
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 27.11.2013 10:28h

    Sad ce bidne haos na estradi. kad krenu zajedno mama i cerka joj.Bice para ko sasa. Do NG/ove/ ima da nadju sponzore za cedejeve,ploce,sta li vec..a ovde ce zavlada novi estradno-pevacko-modni trend i ko plati mocice na jednom/1/ mestu da ima njih dve.. i do mile volje da ih slusa i gleda,za jednu/1/ placenu kartu..pa gde to ima.. u Srbiji brale./A mozda konce iz senke vuce tata Vlada,koji je svojevremeno stvorio sve/na zalost sada vec babaste/ zvezde Yu estrade.

  • ana Vreme: 27.11.2013 17:31h

    Vesna proslo je tvoje davno,Nikolija sada razgolicena skace i pjeva.A ovaj covjek te remontovao,da te Ni rodjena mater ne prepoznaje.Mora da ga je povukla jache,pa izbacila vidno mladjeg,bolje moja Vesna vrabac u ruci,nego golub na grani.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP