Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PRVI PUT OMANULA U OBLAČENJU

Vidić: Noletova Jelena da skine "viršla" čarape! (FOTO)

Autor: Biljana Radulović | 11.02.2015 - 16:30:00h | Komentara: 11

Poznat po tome da nema dlake na jeziku, kreator Saša Vidić opleo je i po supruzi teniskog asa Novaka Đokovića, Jeleni, zbog čarapa koje je pre nekoliko večeri nosila u Beogradu. Kreator nije siguran da li se mlada mama opustila jer je u Srbiji ili je posredi nešto drugo, ali iako voli kako se Jelena inače oblači, ovog puta je omanula.

Hulahopke bodu oči...

Hulahopke bodu oči... | Foto: Goran Srdanov

Na prvim fotografijama iz Beograda na kojima porodica Đoković u pratnji najmlađeg člana Stefana dolazi u njihov restoran, upečatljive su providne čarape sa dosta sjaja i likre na Jeleninim nogama. Osim tog detalja, kreator Đokovićevoj ne zamera ništa više.


- Iako nisam pažljivo pogledao njihove odevne kombinacije jer su u jaknama, takozvane viršla čarape nisam mogao da ne primetim jer su šljaštale i u mraku. To su čarape koje žena sa ukusom, kakva je Jelena, ne sme da ima na sebi. Osim belog kaiša i belih cipela kod muškaraca, ovo je kod žena ulaznica za pakao stila. Ne znam šta se Jeleni desilo pa je omašila, mogu samo da je opravdam ukoliko je reč o čarapama koje nosi zbog vena na nogama, koje se mnogim ženama pojave nakon porođaja - kaže Vidić, koji inače hvali stil Novakove supruge i njen prirodni izgled.

Saša Vidić

Saša Vidić | Foto: RAS


- Devojke bi morale da se ugledaju na Jelenu i njen „natural“ fazon, a ne na ove estradnjakuše, koje izgledaju kao žene iz ulice crvenih fenjera u Holandiji. Srpkinje imaju iskrivljenu sliku stila koju im diktiraju starlete, umesto da kopiraju Jelenu, koja se oblači svedeno i jednostavno. Fenomenalno mi je izgledala na MTV crvenom tepihu u žutoj haljini sa belim cvetićima, kao i na venčanju. Čak i na mečevima na kojima prati Novaka, uvek je lepo obučena, tim pre sam iznenađenjen što je navukla one čarape. Imam i još jednu primedbu, a to je da treba više da se smeje - iskren je Vidić, koji, za razliku od supruge, Novaku nema šta da zameri po pitanju mode.
- On ima i stas i ukus - jasan je kreator.

Marina Tucaković

Marina Tucaković | Foto: Emil Čonkić

Marina Tucaković je ikona stila u Srbiji!


Saša je revoltiran kako se pevačice, ali i devojke u Srbiji oblače, a i sa muškarcima je slična situacija. Napravili smo osvrt i na članove žirija „Pinkovih zvezda“.
- Miroslav Ilić je stariji čovek, pa se njemu može oprostiti svaka omaška. Harisa oblači žena, sudeći po stajlingu, samo mu šešire menja, dok Marini Tucaković nijedna žena iz javnog života ne može ni da priđe po komadima garderobe koju ima. Njen ormar i stil niko ne može dostići jer je u izboru nepogrešiva, a Ceca je Ceca. Tu ne bih ništa dirao - uz osmeh priča kreator.

Poslednji komentari
  • slavica Vreme: 11.02.2015 16:59h

    Marina je vrh svaka cast niko ne moze da joj bude konkurencija,sve kvalitetno i lux kod nje nema promasaja,dopada mi se sve sto obuce.Ona je najbolje i najlepse obucena zena Bravo za Marinu

  • Maki Vreme: 11.02.2015 17:04h

    Idi, molim te. Ko jos slusa pijanog Vidica?!

  • Saveta Vreme: 11.02.2015 18:09h

    Cudi me da Marina Tucakovic vazi za ikonu stila. To nikad ne bih rekla za nekog ko u njenim godinama obuce helanke i tako dodje na TV.

  • stubi Vreme: 11.02.2015 19:12h

    Zivim na zapadu godinama,,,mnogo toga vidim a ponesto mogu i sebi da priustim.... Vidic je u pravu .....Samo sto mi se ne svidja stil Marinin... komadi su pojedinacno lepi ali u njenim kombinacijama mi deluju kao kic Izvini Marina ...inace mi je bas simpaticna,,,,

  • gene53 Vreme: 11.02.2015 21:53h

    Boli Jecu uvo sta misli ovaj covek, kao i svakog pametnog ko zivi svoj zivot. A Marina je dobar tekstopisac...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP