Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALO! BIRA NAJLEPŠE POPRSJE SRBIJE

Vidimo se u Guči!

Autor: Ekipa Alo! | 26.07.2014 - 23:56:00h | Komentara: 1

Prvi deo glasanja za najlepši dekolte Srbije priveli smo kraju. Izabrali ste 11 pobednica dana koje su se plasirale direktno u superfinale ovogodišnjeg takmičenja. Od sutra nastavljamo dalje sa velikom letnjom potragom „Alo!“ novina za najlepšim poprsjem Srbije i biramo „Mis publike“ i njene pratilje.

Guča 2013 / Foto: Emil Čonkić

Guča 2013 / Foto: Emil Čonkić

U izbor za mis publike „Alo! dekoltea“, ući će sve dame koje su se prijavile ove godine, osim pobednica dana. Mis publike, koju baš vi odaberete, ulazi u superfinale sa tri boda, njena prva pratilja sa dva boda, a druga pratilja sa jednim bodom. Po istom principu na superfinalu u Guči će glasati i stručni žiri. Ove godine smo rešili da još dve devojke povedemo sa nama u Guču. Devojke koje budu imale najveći broj glasova i za mis publike i njenih pratilja, dobijaju šansu takođe u finalu, ali bez dodatnih bodova.

Glasanje za mis publike trajaće od sutra do 1. avgusta na portalu „Alo.rs“, tako da ćete imati dovoljno vremena da podržite svoje favoritkinje. Naše misice imaćete priliku da vidite i podržite u četvrtak, 7. avgusta u 21 na bini ispred Centra za kulturu i sport opštine Lučani u Guči.

Sve devojke koje su se plasirale u finale imaju obezbeđen prevoz iz Beograda i noćenje u Guči, a možda je interesantnije napomenuti da će posle proglašenja najlepšeg dekoltea Srbije sve finalistkinje učestvovati na ludoj žurki koja će biti upriličena samo u njihovu čast. Ova informacija je možda bitnija za vas, dragi čitaoci, koji ćete imati priliku da sve naše finalistkinje vidite na jednom mestu, i to u kafe klubu „Pet plus“ u Guči. Za misicu i njene pratilje smo pripremili i vredne nagrade.
Poslednji komentari
  • rade Vreme: 27.07.2014 06:43h

    Guca, to je parada pijanaca

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP