Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SPEKTAKL

Viva Vox 9.maja u Kombank Areni!

Autor: A.O. | 19.01.2015 - 19:30:00h | Komentara: 0

Beogradska publika je više od dve godine čekala na koncert Viva Vox-a u prestonici, ali čekanje se isplatilo. Najpoznatiji domaći hor odlučio je da nas za svoj deseti rođendan obraduje velikom žurkom u Kombank Areni. Koncert će se održati 9. maja ove godine, tačno na dan njihovog osnivanja

Viva Vox

Put Viva Vox-a do Kombank Arene bio je dug ali ispunjen uspesima. Nakon obrade Ramštajnovog Du hast-a, koja je postala svetski viralni hit na YouTube-u, sledeći korak bio je koncert u Sava Centru koji je bio rasprodat nedeljama unapred. Naredne godine rasprodali su Sava Centar tri večeri u nizu, a nedugo zatim usledio je i nastup u sali Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku nakon koga su definitivno potvrdili status jednog od naših najvoljenijih muzičkih sastava i kulturnih ambasadora naše zemlje. Za ovu priliku najavljuju kombinaciju starog repertoara po kom su poznati i novih neočekivanih obrada.

Viva Vox

Prvih 500 karata za parter će u pretprodaji koštati 1000 dinara, dok će u redovnoj prodaji cene karata po sektorima iznositi 1200, 1700, 2100 i 2500 dinara. Ulaznice možete nabaviti na blagajni Kombank Arene i svim prodajnim mestima Eventima počevši od srede 21. januara. Zato požurite i što pre nabavite svoje karte za koncert koji će sasvim sigurno obeležiti koncertnu sezonu koja je pred nama.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP