Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIVŠI PRIJATELJI RAZMENILI TEŠKE REČI U SPORTSKOM CENTRU

Vlada i Ljuba i dalje ratuju zbog Nate!

Autor: Ekipa VIP | 26.12.2014 - 09:30:00h | Komentara: 0

Ljuba Jovanović konačno se sreo „oči u oči“ sa Vladom Mandićem pošto ga je ovaj javno isprozivao, kao i njegovu sadašnju devojku Natašu Bekvalac. Ljubu je očigledno više pogodilo to što je Mandić teške reči uputio Nataši, nego to što je njega nazvao “pi*kom”.

Vlada Mandić i Ljuba Jovanović

Vlada Mandić i Ljuba Jovanović

- Ljuba je došao na trening i slučajno u hodniku naleteo na Vladu. Kada mu se ovaj javio, Ljuba je krenuo da mu drži predavanje kako nije lepo što je Natašu nazvao pogrdnim imenima u novinama i da to nije smeo da uradi iz poštovanja prema njemu. Vlada se nije ni trudio da mu objasni svoje razloge već mu je ponovio da i dalje za njega misli da je „pi*ka i papučar“ - prepričava susret naš izvor koji se našao na licu mesta.


Kako dalje saznajemo, kada je Vlada nastavio da ga vređa Ljuba ga je samo pomerio sa puta i nastavio dalje rekavši mu da mu se više ne obraća i da treba da ga bude sramota zbog svega što je izgovorio.

- Baš je bila neprijatna situacija. Svi su ih gledali i čudili se jer su doskoro bili super drugari i bili je nezamislivo da će se posvađati. A pogotovo ne zbog devojke - dodaje naš izvor.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo oba aktera, ali se do zaključenja broja nisu javljali na telefone poznate redakciji.

Baš je bila  neprijatna  situacija. Svi  su ih gledali  i čudili se

Baš je bila neprijatna situacija. Svi su ih gledali i čudili se | Foto: Nemanja Kostić


Podsećanja radi bivši najbolji prijatelji su se posvađali pošto je Nataša Bekvalac zabranila Ljubi da se druži sa Vladom. Tada je Mandić u javnost izneo niz pogrdnih reči na račun pevačice dok je svog bivšeg druga nazvao “pi*kom”. Ni Nataša nije štedela reči kada je posle svega putem medija odgovarala Mandiću.

- Neko mnogo pametniji od mene i mudriji, bar što se godina tiče, jer ja nemam toliko mnogo da bih bila mudra, rekao je da se sa budalama nikad ne treba raspravljati jer te prvo povuku na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom. Mislim da je dan suviše lep da bismo o budalama raspravljali- rekla je plavokosa pevačica.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP