Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ONA BI S NJIM, A ON NEĆE

Vlada Mandić: Nisam u vezi s Anom Nikolić!

Autor: Kurir | 20.03.2014 - 08:53:00h | Komentara: 1

Mandić rešio da opovrgne tvrdnje atraktivne Paraćinke da se njih dvoje zabavljaju i da istakne da ga nervira što je u javnosti predstavljen kao plejboj.

Vlada Mandić

Vlada Mandić | Foto: RAS

Kapiten rukometnog kluba Partizan i odbornik SNS Vlada Mandić demantovao je tvrdnje da je u vezi s Anom Nikolić! On je kao gost u emisiji „Skaj za vas“ na TV Skaj plus, koju vodi Sanja Radinović, istakao da mu mnogo smeta to što se njegovo ime u poslednje vreme sve učestalije povezuje s ovom pevačicom, pa je rešio da tome stane na kraj.

Sve negira

- Nisam u vezi s Anom Nikolić! - kategorički je negirao Mandić.

Kad je Sanja postavila Vladi pitanje da li mu smeta što ga često povezuju s javnim ličnostima, kao i sada sa atraktivnom pevačicom, koja je priznala da je emotivno ispunjena s njim, on je naglasio:
- Naravno da mi smeta, pogotovo što su te tvrdnje uglavnom netačne, kao i ova sada! Kada sam bio mlađi, nisam toliko obraćao pažnju na te stvari, ali sada kad čujem da me neko nazove plejbojem ili kako već, baš se iznerviram - rekao je Mandić.

Zavodnica:  Ana  Nikolić

Ana Nikolić | Foto: Goran Srdanov

Svakako je ovom negativnom imidžu doprinela i Ana kad je Vladi za njegov 33. rođendan poklonila odelo od 1.000 evra. Pevačica je u međuvremenu postala i njegov podstanar u zgradi čiji je on vlasnik i u kojoj i živi, pa su govorkanja o njima kao paru još lakše zaživela pošto su komšije.
Ipak, najviše ulja na vatru dolila je Nikolićeva kad je u intervjuu za Stori progovorila o svom stanodavcu i dala nagoveštaj da su možda i u tajnoj vezi:

- Vlada odnedavno stanuje blizu mene i moram da istaknem da imam najlepšeg i najslađeg komšiju. Zamislite koliko sam zbog toga srećna žena. Pošto živimo u istom stambenom kompleksu, često se viđamo. Kao što rekoh, imam prelep pogled na komšiluk. Trenutno nemam dečka, ali imam simpatiju, a da li je to komšija, ne mogu sad da vam otkrijem - zagolicala je Ana javnost.
Ona se nadala deci
Nakon ovih insinuacija usledile su i Anine izjave da je s Vladom u vezi, te da ju je osvojio patrijarhalnim vaspitanjem i da čak priželjkuje potomstvo s njim.
Međutim, Mandić je zapečatio ovu priču. Nema ništa od veze s Anom!
Poslednji komentari
  • dada Vreme: 20.03.2014 13:01h

    sta se stalno nesto pise o ovom liku ...ko je bre uopste ovaj

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP