Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MANEKEN U ŠOKU KAKO GA JE PONIZILA BEKVALČEVA

Vlada na ivici nervnog sloma zbog Nate i Ljube!

Autor: A. Radojević | 23.02.2014 - 17:30:00h | Komentara: 8

Kada je video da je njegova bivša nekoliko dana posle raskida poletela u sobu rukometaša, Vuksanović nije mogao da obuzda nervozu

Nata u provodu, Vlada u očaju

Nata u provodu, Vlada u očaju

Iako je verovao da je ljubav između njega i Nataše Bekvalac bila iskrena i jaka, maneken Vladimir Vuksanović ostao je u šoku kada je pogledao snimak na kom njegova bivša verenica odlazi u stan rukometaša Ljube Jovanovića.

Vlada je bio na ivici nervnog sloma i nije mogao da veruje da je Nataša samo nekoliko dana posle raskida njihove veridbe odmah poletela u zagrljalj drugog.
- Vlada je te večeri video da je ekipa „Paparaco lova“ snimila Bekvalčevu kako je u novom domu na Dedinju, na Dan zaljubljenih, ugostila bivšeg dečka Ljubu, ali i kako odlazi kod njega u stan. Tada je shvatio koliko je njena ljubav bila prolazna. On je njome hteo da se oženi i da je čuva pored sebe ceo život! Da je bila pored njega, svašta bi joj rekao, a sebi nije dozvolio da je pozove i kaže joj sve što mu leži na duši. Razočarao se, jer su se do juče kleli jedno drugom u ljubav - priča za „Alo!“ izvor blizak manekenu i dodaje da je Vuksanović mislio da je ovo samo još jedan u nizu prekida i da će se opet pomiriti.
- Oni su samo pre desetak dana došli iz Tajlanda, gde su cvetali od ljubavi. Pa to se najviše videlo po njenim profilima na društvenim mrežama, jer je konstantno kačila njihove fotografije na kojima su pokazivali da uživaju u vezi. Ne znamo kako je mogla da dozvoli sebi da odmah posle svađe i ponovnog prekida veze, što se dešavalo desetine puta, odmah poleti u stan drugome. Ne bih ništa više pričao, osim da je Vlada besan i da je poludeo zbog njenog takvog ponašanja. Verovao je da je iskrena, ali sada je sve palo u vodu. Ne znam šta će se deseti kada se negde sretnu, ali verujem da Vlada neće štedeti reči i stišavati ljutnju koju oseća - priča za naš list obavešten izvor i dodaje da se Nata svima u okolini pravda kako je Ljuba Jovanović samo njen drug.
- Ona sada svima priča kako je Ljuba samo njen drug i pokušava da ubedi sve kako nisu imali ništa intimno. Ne ulazi u detalje zašto je baš sa njim sama provela dan zaljubljenih u svom stanu i kako je moguće da joj bivši sada bude prijatelj, jer verujem da nema konkretno objašnjene i da joj retko ko i veruje- kaže izvor.
Kako bismo čuli i Vladinu stranu priče, kontaktirali smo sa manekenom koji je bio kratak.
- Nemam komentar - bilo je sve što nam je rekao Vuksanović, dok Natašu nismo dobili do zaključenja ovog broja.
 

Poslednji komentari
  • MEGAcAR Vreme: 23.02.2014 18:05h

    Jos poneka naslovna i to je baba Nato kraj!Stigle ove klinke lepe i petnaestak godina mladje,a ti ces od Koleta do Vade i nazad .Al da ti kazem kao detetu za njih si malo omatorila.Snimi neku baladu i u penziju!

  • bravo Vreme: 23.02.2014 19:41h

    BRAVO NATO .JEDAN SE OTEGO DRUGI SE PROTEGO .KO JE VISE LUD DA PATI ...PROSLO JE TO VREME.UZMI SVE STO TI ZIVOT PRUZA .GLASI PAROLA

  • xxx Vreme: 23.02.2014 19:52h

    curka! bruka za zenski rod!!!

  • aki boy Vreme: 23.02.2014 23:23h

    Ko te sisa kada si sa prostitutkom.

  • JA* Vreme: 24.02.2014 07:35h

    U svim novinama isti naslov - ne razumem zasto je njega ponizila?! - ponizava ona SEBE i to poodavno , a tek sa onim albancem...........uzas !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP