Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NOVI DETALJI

Vlada primorava Ana Mariju na gostovanja

Autor: Blic | 08.02.2015 - 10:30:00h | Komentara: 10

Fitnes šampionka je bila primorana da se u studiju „Pink“ televizije suoči sa svojim suprugom Vladom Stanojevićem, koji ju je pretukao, saznaje „Blic“.

Vlada i Ana Marija Foto: Alo!

Vlada i Ana Marija u Jutarnjem programu / Foto: Alo!

Ana Marija Žujović pored fizičkog nasilja koje je doživela od Vladimira Stanojevića trpi i psihičko. Ona je prisiljena da se pojavi u Jutarnjem programu na televiziji “Pink“ kod Srđana Predojevića zajedno sa Vladimirom.

Njen muž ju je psihički maltretirao i ubeđivao da mora da prihvati gostovanje da bi se u javnosti promenila slika o njihovom odnosu. Dobro obavešteni izvor kaže da je nasilnik voditelj čak sam napisao scenario po kome će se odvijati razgovor pred kamerama.

a

- Morala je da ode u Jutarnji pod prisilom. Nije imala izbora - kratko nam je rekla Anina bliska prijateljica, dobro upućena u celu stvar.

To je dovelo do toga da Ana Marija više puta demantuje samu sebe. Između ostalog, rekla je da je Vladu videla prvi put nakon batina u šminkernici ove televizije, pred početak emisije. Podsetimo, ona je u razgovoru za “Blic” rekla kako ju je, samo par sati nakon brutalnog prebijanja, posetio u fitnes centru gde ju je preklinjao da promeni iskaz u medijima. On je potencirao da Ana Marija kaže da je u pitanju kampanja za borbu protiv nasilja nad ženama, ali je pretio da će se ubiti ako ostane bez posla.

Pravdu traži  na sudu: Ana  Marija Žujović

Ana Marija Žujović | Foto: Rajko Ristić

 
To gostovanje nije bilo jedino. Emisija “Premijera” je uslikala par kako izlazi iz iste zgrade, veče pre gostovanja u Jutarnjem, što je isto deo lažne priče o njihovom pomirenju, tvrdi drugarica fitnes instruktorke. Sasvim je izvesno da je Ana Marija slagala, ali ne svojom voljom.
Poslednji komentari
  • Kacaa Vreme: 08.02.2015 12:07h

    Dosta vise, stvarno dosta! Pa da li je ovo glavna vest u Srbiji ovih dana? Desilo se sta se desilo, niko to ne opravdava, ali zaboga, pa ne zelim narednih mesec dana da slusam sta se desava u sapunici u kojoj su glavni likovi Vladimir i Ana-Marija. Ovaj rekao ovo, onaj rekao ono, pa koga to vise interesuje?

  • Mia Vreme: 08.02.2015 15:07h

    A modrica sve veća i veća....

  • blondi Vreme: 09.02.2015 00:22h

    Devojka je pola iscenirala,da bi bila popularna.Vidi se da laze,nije znala kako da drugacije privuce paznju javnosti,e stvarno si jadna!

  • Aleksandar Vreme: 09.02.2015 09:49h

    Zlikovac

  • VLADA Vreme: 09.02.2015 10:42h

    Nebitno je da li ona zeli medijsku paznju....Bitno le da je ovaj ljakse izlupao i treba da odgovara !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP