Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VODITELJ ISPRAVLJA TETOVAŽU POSVEĆENU BIVŠOJ DEVOJCI

Vlada skida Anu Mariju!

Autor: S. Arsić | 11.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 9

Nakon burnog i skandaloznog raskida, Vladimir Stanojević odlučio je da ga ništa više ne veže za bivšu devojku Anu Mariju, pa će tako u narednom periodu prepraviti tetovažu sa datumom kada su se smuvali. Kako saznajemo od izvora bliskog Vladi, on je odlučio da na mestu gde se sada nalaze brojevi koji su njemu bili bitni u životu, iscrta tribal, dok će reči „Iznad toga“, koje su ispod datuma, ostati.

Ana Marija Žujović i Vlada Stanojević

Ana Marija Žujović i Vlada Stanojević

- Vlada je u dogovoru sa Anom Marijom istetovirao datum na rebrima kada su se smuvali i prvi put poljubili, isti tatu ima i ona, samo kod nje ispod tih brojeva koji su ispisani rimskim simbolima piše „Do beskraja“, a kod njega „Iznad toga“.

Nekada su se hvalili ovim tetovažama

Nekada su se hvalili ovim tetovažama

Ana Marija uklonila Volkova!

Ana Marija Žujović je kada je počela da se zabavlja sa Vladimirom Stanojevićem na njegov nagovor uklonila inicijale V. V. koje je imala na prstu. Naime, dok se fitnes instruktorka zabavljala sa fudbalerom Vladimirom Volkovom, istetovirala je njegove inicijale, ali je zbog voditelja išla na lasersko uklanjanje i, za razliku od Stanojevića, istrpela je bol, pa je iz trećeg pokušaja izbrisala Volkova sa prsta na kojem se nosi burma.

S obzirom na to da su bili sigurni u svoju ljubav, ne sanjajući da će se ovako završiti, nisu mnogo razmišljali, već su brzo posetili majstora za tetoviranje. Nakon svega, Vladimir je rešio da raščisti sa Anom Marijom, zato će i prepraviti taj datum. U dogovoru sa dečkom koji ga je tetovirao, odlučio je da nacrtaju tribal koji će ubuduće krasiti Stanojevićevo telo.
Mi kao njegovi bliski drugari pitali smo ga šta će da radi sa tetovažom i onda se on konsultovao sa majstorom koji mu je to i napravio i rešio je da to što pre sredi - ispričao nam je Stanojevićev drug.

U želji da čujemo i Vladino mišljenje, pozvali smo ga, ali je do zaključenja broja ostao nedostupan, kao i Ana Marija Žujović, za koju ne znamo kako će rešiti svoj problem na telu.

Vlada Ispisao i ime bivše devojke!

Vladimir Stanojević pre nekoliko godina istetovirao je ime tadašnje devojke Nine na ručnom zglobu. Kada su posle nekoliko meseci raskinuli, voditelj je pokušao laserskim putem da ukloni ime bivše, ali s obzirom na to da je skidanje bolno, odustao je, tako da i dan-danas šeta istetovirano ime bivše drage.

Poslednji komentari
  • miroslav Vreme: 11.02.2015 07:49h

    Dosadni ste više sa ovim parom, ne znam ni ko su ni koga oni zanimaju. Zaista je glupo što se njima bavite već mesec dana.

  • Luna Vreme: 11.02.2015 08:24h

    Dosadni ste više sa ovim polusvetom! Da li mislite da bilo koga više zanimaju i da svaki njihov korak treba da prenosite. Ko su oni uostalom???? Ma hajde molim vas!!! Kako je samo nije sramota da se toliko prikazuje sa ovim masnicama na oku. Ja bih u zemlju propala od glupoće da toliko nisam mogla da procenim svog momka a ona se još udala za njega. Pa lepo ja kažem, polusvet!!!!

  • Teodora Vreme: 11.02.2015 10:02h

    Ovi primitivci su icrtani kao amaterski urađen strip. A novine, propagirajući njihove prazne i besmeslene živote, nameću ih ovom glupom narodu kao merilo nekakve vrednosti! Još da se povodom ovog "slučaja" oglasi premijer, a ne bi bilo iznenađenje.

  • naki Vreme: 11.02.2015 10:23h

    Zasto ste se okomili na tv pink i njihive voditelje ? Prvo jebio gayda Željko a sada Vlada, Milan , Sanja Marinkovic?Ocito Vam smeta najgledanija tv i njohovi voditelji ko je sledeci?

  • dee Vreme: 11.02.2015 17:22h

    Nije 'iznad toga', nego 'i dalje' koje se nastavlja na njeno 'do beskraja'. Dakle, 'Do beskraja...i dalje'.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP