Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PRVO TUKAO, PA MUVAO ANU MARIJU

Vlada Stanojević: Da mi sada dođeš, izje*ao bih te!

Autor: B. Radulović | 04.03.2015 - 21:00:00h | Komentara: 8

Španska serija u kojoj su glavni akteri fitnes instruktorka Ana Marija Žujović i voditelj Vladimir Stanojević, njen bivši verenik, iz dana u dan prima drugačiji tok. „Alo!“ je došao u posed poruka koje je Vlada poslao Ani Mariji nakon što ju je udario i u kojima joj poručuje da bi rado imao seks sa njom i napravio joj dete. Da stvarnost bude gora, ova prepiska se događa samo dan nakon njihove žučne svađe.

Nakon  što je prebio bivšu devojku,  poznati voditelj  joj bez blama  nudio seks

Nakon što je prebio bivšu devojku, poznati voditelj joj bez blama nudio seks | Foto: Rajko Ristić

- Da se ne lažemo, da mi sada dođeš, izje*ali bi se i sada bih ti napravio dete - napisao joj je Vlada, na šta mu je ona poručila da joj u tom trenutku ne priča o seksu. To nije sprečio voditelja da joj, bez obzira na sve, ponudi da stvaraju porodicu.


- Ne pričam ti o seksu, nego o detetu. Razmisli o svemu i nemoj da donosiš ishitrene odluke. Nije kasno za nas i za porodicu, imaj to u glavi - poručio je Vladimir i nastavio da ubeđuje bivšu devojku da, ukoliko je trudna, ne abortira njihovo dete.

Ana Marija Žujović

Ana Marija Žujović | Foto: Rajko Ristić

 
Voditelj u daljem toku dopisivanja otkriva da su on i fitnes instruktorka planirali porodicu i moli je da ne donosi sama odluku o abortusu ukoliko je trudna, na šta mu ona vidno ljuta odgovara.

Luda kuća

Luda kuća


- Još mi to treba, pa da se moj život pretvori u košmar. Neću ništa da sređujem jer, ako ti i ja nismo uspeli, neću dete da koristim kao sredstvo koje će spasiti ovu vezu - kategorična je bila Ana Marija.

 
Kada smo juče pozvali Vladu da nam prokomentariše poruke koje posedujemo, samo je kratkro rekao:
- Više ne dajem nikakve izjave koje su u vezi sa tom osobom - izjavio je voditelj, dok Ana Marija do zaključenja ovog broja ništa nije želela da komentariše.

Ljubavna saga puna nelogičnosti!


Kada je trećeg februara Ana Marija okačila na Fejsbuk sliku na kojoj se jasno vidi otok oka od udarca, Vlada je prvo rekao da se saplela i pala, a zatim da je kampanja protiv nasilja. Kada je konačno priznao da je posle informacija koje je dobio o njoj otišao da se rasprave, objasnio je da je samo odgurnuo u predelu lica. Njihove izjave koje su dali policiji uglavnom su bile oprečne, da bi Ana Marija u javnost ubrzo posle saslušanja otkrila da je u trenutku udarca bila trudana, te da je zbog toga izgubila bebu. Vlada je prvo izjavio da sumnja u njenu trudnoću, nako čega su isplivale poruke u kojima je moli da ne abortira. Očigledno je da će tužilac i policija imati pune ruke posla dok ovaj slučaj ne razjasne do kraja.

Ana Marija se muvala sa kolegom!

Kako saznajemo, Vlada je besan otišao u stan Ane Marije i udario je jer je čuo da ga ona vara sa jednim fitnes instruktorom. Ova tajna romansa upravo je bila inicijalna kapisla da voditelj podigne ruku na bivšu verenicu. Po gradskim kuloarima se šuška da se lično uverio u poruke koje su Ana Marija i njen kolega slali jedno drugom i koje jasno govore da između njih ima nešto više od prijateljstva.

Poslednji komentari
  • Milan Vreme: 04.03.2015 21:35h

    Odo da sečem vene od romantike !

  • Maki Vreme: 04.03.2015 22:47h

    Bolesnoooooooooo!!!!!!

  • Mitra Vreme: 05.03.2015 00:53h

    U njihovom maniru

  • Mirka Vreme: 05.03.2015 02:15h

    Bolescina

  • Драгомир Vreme: 05.03.2015 05:55h

    Повреда испод ока је узрок СТРАХОВИТОГ ударца.ПОКУШАЈ УБИСТВА У ПРАВОМ СМИСЛУ РЕЧИ!И овоме није следило хапшење?Упозоравам све особе женскога пола да га заобилазе?Ни да сок или кафу са њим не попију?Њега чека живот пун насиља и када би ме погледао у очи ја бих му тачно рекао шта ће му се десити тачно за три године! ПС.Два пријатеља сам једва наговорио да се не освете љубавницима њихових жена јер ће платити животом завођења туђих жена поготово што имају децу а моји поменути пријатељи су добри људи.Један љубавник је умро ускоро због срца а други од рака.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP