Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STANOJEVIĆ DEVOJKU VOZIO OD TEMIŠVARA DO BEČA

Vlada zbog Ane obišao pola Evrope!

Autor: Z. S. Radulović | 19.10.2014 - 09:30:00h | Komentara: 0

Vladimir Stanojević sa razlogom može da ponese titulu „dečka godine“, budući da je zbog svoje devojke i njene instruktorke za dan prešao doslovce pola Evrope. Popularni voditelj vozio je u Temišvar svoju devojku prvakinju u fitnesu i njenu instruktorku Mariju Savić Srećković na avion kako bi otputovale u Barselonu na Evropsko prvenstvo. Međutim, zbog gužve na granici, zakasnili su na let, te su se kolima uputili za Beč.

Kako su  zakasnili na let u Temišvaru, jurili su do Beča: Ana Marija i Vlada

Kako su zakasnili na let u Temišvaru, jurili su do Beča: Ana Marija i Vlada | Foto: Promo

- Vlada je dao sve od sebe da stignu na avion, ali ih je gužva na granici omela. Kada je shvatila da će propustiti let, Ana je pala u očaj. Samo je ponavljala da će propustiti prvenstvo, a samim tim i priliku da odbrani zlato koje je osvojila prošle godine. Marija je sve vreme smirivala, ali bezuspešno. Kada je video koliko je njegovoj devojci stalo da ode na to takmičenje, Vlada se konektovao na internet kako bi našao prvi let za Barselonu - govori dobro obavešten izvor, i dodaje:


Marija Savić Srećković

Marija Savić Srećković | Foto: P. Marković

- Direktan avion imali su iz Beča za nekoliko sati. I Vlada je bez razmišljanja zaokrenuo auto i zaputio se u Austriju. Iako je vozio poprilično dugo, nije dopustio da ga savlada umor. Imao je samo na umu da njegova draga mora da stigne na avion, što se na kraju i dogodilo - završava priču naš izvor.
Voditelj je svojoj verenici kupio novu kartu i poželeo joj svu sreću na takmičenju, a on se vratio u Srbiju. O ovoj dogodovštini Ana je obavestila prijatelje na društvenim mrežama:


- Kako smo stigli dovde, to samo mi znamo - napisala je Žujovićeva, postavivši lokaciju aerodroma u Beču i čekirajući Vladimira, čime je potvrdila da je u Barselonu, umesto iz Temišvara, otputovala iz Beča.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP