Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČ „ELITNIH ODREDA“ PRETUČEN NA SPLAVU

Vladi polomili vilicu!

Autor: Sanja Arsić | 14.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Pevač grupe “Elitni odredi” Vladimir Matović je u noći između nedelje i ponedeljka brutalno pretučen na jednom splavu, saznaje “Alo!”. Naime, muzičar se posvađao sa obezbeđenjem zbog računa, a kako naš izvor tvrdi, u tuči je zadobio povrede vilice i nosa. Vlada je sa dva drugara otišao u Urgentni centar, gde su mu povrede sanirane.

Matović se posvađao sa obezbeđenjem  zbog računa, nakon čega je dobio batine

Matović se posvađao sa obezbeđenjem zbog računa, nakon čega je dobio batine

- Vlada je bio sa društvom na jednom splavu, gde je bila arenbi žurka. Smestili su se u jedan od VIP separea, a poznato je da on često nedeljom izlazi na pomenuti splav jer voli takve žurke i tu vrstu muzike. On i njegovo društvo su dosta popili, đuskali su celu noć, a pred svitanje i fajront došao je konobar da naplati račun. U tom momentu, Vlada je sa njim ušao u raspravu, a konobar se okrenuo i otišao po obezbeđenje. Došla su petorica, od kojih je jedan pokušao da razgovara sa Vladom, ali pevač nije hteo da spusti ton - započeo je priču za “Alo!” izvor koji je dobro upućen u celu priču.


- Kako je Vlada bio pod dejstvom alkohola, nasrnuo je na čoveka iz obezbeđenja i tada su svi ostali skočili na njega. Nastao je haos, a gosti koji su se našli u to doba na splavu priskočili su u pomoć Vladi i izvukli ga napolje. Išla mu je krv iz nosa i drugari sa kojima je bio odvezli su ga odmah u Urgentni. Tamo su mu konstatovali naprsnuće vilice i nosa. S obzirom na to da je bio pijan, nije odmah osetio bolove, ali tek kada je stigao kući, počelo je celo lice da ga boli. Ne verujem da će ih tužiti, gledaće da reši to mirnim putem - kaže naš izvor i dodaje da je sa Matovićem u društvu bio i sin Saše Dragića.

Kako bismo proverili ove informacije, poznali smo Vladu.
- Dobro sam, sve je u redu. Ne sećam se baš svega, ali cela poenta je da se to desilo na splavu zbog računa, pošto nisam hteo da platim, a nisam mogao da im objašnjavam da je trebalo moj drug da dođe da plati sve to. Onda je tu nastao opšti haos, napali su me svi živi, i to je to. Izašao sam iz bolnice, inače sam bio na svim testovima i pregledima. Nos mi je možda polomljen, čekam još rezultate - rekao je Vlada za „Alo!“
Poslednji komentari
  • kralj milutin Vreme: 14.07.2015 12:02h

    izraz"nemoj da ti obezbedjenje da po pi...ci"dobija svoj puni smisao.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP