Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EPISKOP ZAGREBAČKO-LJUBLJANSKE EPARHIJE POSVETIO GOVOR PEVAČU

Vladika Porfirije opčinjen Željkom!

Autor: Ivan Gajić | 11.01.2015 - 20:00:00h | Komentara: 5

Tradicionalno već dugi niz godina zaredom u Zagrebu “Srpsko narodno vijeće” organizuje božićni prijem, kojem je prisustvovao i vladika Porfirije, a koji je otkrio koliko je oduševljen Željkom Joksimovićem. Naime, kako nam je ispričao izvor koji se našao na tom događaju, posle uvodnog govora on je pričao o fenomenu popularnog pevača i time iznenadio sve prisutne.

Željko Joksimović

Joksimovića vole u svim zemljama

 

Crkveni velikodostojnik na
božićnom prijemu u Zagrebu
pred predsednikom i premijerom Hrvatske oduševljeno pričao o Joksimoviću i njegovom
koncertu u ovoj zemlji

- Vladika Porfirije, koji je episkop Zagrebačko-ljubljanske eparhije i cele Italije, održao je govor u kojem je pričao o jedinstvu među ljudima, poštovanju, ljubavi, porodičnim vrednostima, što je bilo uobičajeno za takve događaje. Međutim, u jednom trenutku je pred zvanicama počeo da priča o Željku Joksimoviću! Važno je napomenuti da je tom prijemu prisustvovao i predsednik Hrvatske Ivo Josipović, premijer Zoran Milanović, vršiteljka dužnosti gradonačelnika Zagreba Željka Antunović, kao i drugi zvaničnici, među kojima je bilo i visokih predstavnika iz Bosne i Hercegovine. Vladika je pred svima govorio kako je Željko Joksimović tako popularan u Hrvatskoj da je bio na njegovom nastupu koji je nedavno imao u Hrvatskoj prestonici, kao i to da je puna sala uglas pevala sa pevačem sve njegove hitove. Objasnio je da je njemu sve to zanimljivo i drago što takve stvari psotoje. Dobar deo zvanica koji se našao na božićnom prijemu bio je iznenađen i zbunjen episkopovim govorom, koji se nikako nije uklapao u dotadašnja izlaganja svetovnih lica na ovakvim okupljanjima. Posle prilično dugog izlaganja o pevaču i tom fenomenu, episkop se vratio priči na uobičajene teme - rekao nam je izvor koji je i sam prisustvovao toj manifestaciji.

Vladika Porfirije

Hvalio pevača na sva usta: Vladika Porfirije

 

"Željku je drago što je poštovanje obostrano i što je
vladika prisustvovao
njegovom veličanstvenom
koncertu u Zagrebu", PR služba

Kako bismo proverili šta Joksimović ima da kaže na ovu temu, kontaktirali smo sa njegovom PR službom.

- Željku je drago što je poštovanje obostrano i što je vladika prisustvovao njegovom veličanstvenom koncertu u Zagrebu. Zahvaljuje se i na lepim rečima - rečeno nam je u pevačevoj PR službi.

Željko uživa sa Jovanom na Sejšelima!


Jovana i Željko Joksimović već nekoliko dana uživaju na Sejšelima, gde su otputovali pre nekoliko dana, i to bez sina Koste. Uprkos neprijatnostima na polasku, kada im je kasnio avion iz Beograda, pa im je zatim u Abu Dabiju, gde su presedali, izgubljen prtljag, Joksimovići uveliko uživaju u ovoj ostrvskoj državi u Indijskom okeanu.

Željko Joksimović

Odmaraju se na prelepim plažama: Jovana i Željko

Za to vreme sin Kosta je kod bake i deke jer je još mali za ovako dugačka putovanja. Pevača očekuje za doček srpske Nove godine veliki koncert na glavnom trgu u Vrnjačkoj Banji.

Poslednji komentari
  • veca Vreme: 11.01.2015 21:14h

    Baš lepo što je pred Hrvatskim zvaničnicima rekao da i mi Seve za trku imamo.Samo što je Željko kompletan autor a Seve izvođačica pevačkih i drugih radova.Šta je u svemu ovome loše da bi ovu vest objavili sa negativnom konotacijom? Valjda je normalno da cenimo sebe da bi nas i drugi cenili zar ne?

  • LAVINIJA Vreme: 12.01.2015 05:02h

    Drzavni vrh Hrvatske je zanemeo pred takvim umetnickim opusom i bas lepo sto je i vladika taj utisak zaokruzio lepim recima. Ako kao ljudi necije ime smemo da gde god podjenmo slobodno i ponosno izgovaramo onda je to zasigurno ime Zeljka Joksimovica .Kamo te lepe srece da iza svih koji se dovode u vezu sa nasom napacenom zemljom ostaje delic takvog utiska kakav ostaje kada on zavrsi koncert .

  • srdjan Vreme: 12.01.2015 09:34h

    Vodite racuna o pravilu... 'Svetovna lica' nisu svestena lica... Svetovna lica su oni koji zive u klasicnom svetskom poretku... Tj. mi, obicni smrtnici... Svestena lica su mitropolit Porfirije, pok.otac Radovan Bigovic... Hvala...

  • DADADA Vreme: 12.01.2015 09:41h

    Prvo on jeste Mitropolit Zagrebačko Ljubljanski ali ne i cele Italije, drugo posle svakog ne afirmativnog članka u novinama, počinje višednevna invazija i hvalospev dotičnog Mitropolita u najstarijim srpskim novinama i to na naslovnoj stani. Pa ko to može da izdrži?!

  • зоран Vreme: 16.04.2015 21:33h

    Vladika Porfirije, složiće se qudi koji ga makar i površno poznaju, čovek je koji se trudi da načinom življenja svedoči ono što veruje, ono što propoveda. Poznajem ga godinama, nikada nisam čuo od njega o nekome nešto ružno, u svakom čoveku traži dobro... Mitropolit Porfirije je dobar primer svakom hrišćaninu, kako treba živeti, raditi. VLADIKO NA MNOGA LETA!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP