Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POLUDEO

Vladimir Stojković: Bojana otišla u provod, a sina ostavila bolesnoj babi!

Autor: Kurir | 16.10.2013 - 11:45:00h | Komentara: 3

Vladimir Stojković bio je pred nervnim slomom kad je saznao da je Bojana Rajić ostavila njihovog dvoipogodišnjeg sina Lava na čuvanje svojoj majci, koja ima više od 70 godina i jedva se kreće. A sve to da bi izašla u provod.

 Njena mama imala je dve operacije kolena, zbog čega je oba puta ležala u bolnici u Cirihu po mesec dana, tako da je Stojke bio ljut kad je od dadilje saznao gde mu je sin.
- Stojke je već danima u karantinu jer je imao nekoliko utakmica zaredom. Kad je u petak pozvao jednu od dadilja da vidi šta Lav radi, jer samo s njima komunicira, odlepio je. Rekla mu je da ima slobodan dan i da je Lav kod babe i dede, a da je Rajićeva izašla u noćni provod. Vladimir je odlepio jer zna da se Bojanina mama
posle dve operacije kolena jedva kreće i da ne može da brine o tako malom detetu. Bojana skoro svako veče izlazi po noćnim klubovima i vraća se kući u zoru - rekao je Stojketov blizak prijatelj i dodao:

Vladimir Stojković

Vladimir Stojković | Foto: Instagram

 - On je u naletu besa razbio telefon. Bio je nemoćan da bilo šta uradi jer je u karantinu. Boli ga što se, kako on misli, Bojana ne posvećuje dovoljno detetu. Dadilje ga vode u vrtić i dovode kući, jedna od njih spava s malim Lavom, a kad Bojana otputuje, dete bude kod njih po nekoliko dana.

Bojana Stojković

Bojana Stojković

 - Ona svaki put kad je sa sinom koristi priliku da se slikaju i fotografije postavlja na društvene mreže kako bi njeni prijatelji mislili da se ne odvaja od njega. Međutim, nije sve tako sjajno kao što izgleda. Vladimira je iznervirala činjenica da ostavlja dete bolesnoj majci samo da bi izašla u noćni provod - ispričao je izvor.
 
Poslednji komentari
  • Miki Vreme: 16.10.2013 15:26h

    Ma nisi se valjda i ti setio da imas sina Lava???!!!! Ali naravno setio se tako da mozes pljuvati po njegovoj majci, treba da te je sramota sta iznosis za novine pa i da jeste istina. Ona je majka i ne mozes joj oduzeti dete kojeg si se setio jer te je odbila druga, treca, peta.....izmisljajuci lazi. O tebi nijednu losu rec nije rekla za medije jer si ti otac njenog deteta a vidi ti sta radis, stidi se!!!!!

  • hromi daba Vreme: 16.10.2013 16:01h

    Miki, nije li to pomalo navijački stav, a želela(o) bi da budeš nepristrana ? Moje je mišljenje da su oboje prterali u izlivima "nežnosti" a sve zarad alimentacije. Bojana se još uvek nada viokoj apanaži, a Stojke joj to ne može pružiti. Nije li Bojana provela svoj odmor bez Lava, nitko joj nije postavljao pitanja a gde ti je sin. Kad se razvedu (sudski) manja će biti pomama za njima, moći će svoj život dovesti ured, ali nekom od njih dvoje ovakva gungula pogoduje, Njima je put od pete do glave dugačak, ali će jednoga dana i to dostići !

  • stana Vreme: 01.06.2014 22:34h

    udaju se za poznate i bogate i hoce da ih neko izdrzava ceo zivot sponzoruse

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP