Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PAPARAZZO

Vlado Kalember čuknuo Mrkinu "mečku"!

Autor: Sanja Arsić | 02.10.2014 - 21:30:00h | Komentara: 0

Hrvatski pevač Vlado Kalember juče je preživeo peh dok je dolazio na snimanje nove emisije “Fantastik šou”, jer je njegov vozač čuknuo automobil Milutina Mrkonjića, što je naš paparaco uspeo i da zabeleži. Naime, Mrka je na snimanje dovezao svoju lepšu polovinu Anu Bekutu, i tom prilikom se parkirao u blizini studija, kada je posle nekoliko minuta stigao džip u kom se nalazio Vlado i prilikom parkiranja udario je u Milutinov “mercedes”.

Čukanje- Kalember Mrkonjić

Očevici su odmah prišli da vide štetu na kolima | Foto: Dejan Živančević

- Mrka i Ana su došli na snimanje emisije i ušli su u studio, a posle nekoliko minuta naišao je i auto u kom se nalazio Vlado i kada je njegov vozač pokušavao da se parkira pored Mrkonjićevog „mercedesa“ nije lepo procenio koliko se približio i udario je u Milutinov auto. U tom trenutku se čulo kako je automobil udario u nešto, a Kalemberov vozač je odmah izašao da vidi kolika je šteta. Tada je ugledao da je uradio u tuđ automobil, ali na svu sreću samo ga je malo ogrebao i napukao je far - izjavio je za “Alo!” izvor koji se našao na licu mesta.

Nije se mnogo potresao: Vlado Kalember

Nije se mnogo potresao: Vlado Kalember | Foto: Dejan Živančević

- Nakon što su uspeli da se parkiraju, ušli su u studio i tada je vozač saopštio bivšem ministru da mu je zakačio kola. Mrka na ovu informaciju skoro da nije ni reagovao: “Nema veze, već je bio malo ogreban. Ma, ništa strašno, nemoj da se nerviraš”, rekao je političar - ispričao nam je izvor sa lica mesta i objasnio da se Kalember sve vreme ponašao kao da se ništa nije dogodilo.

Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta

"Nema veze, već je bio malo ogreban": Milutin Mrkonjić | Foto: Dejan Živančević

 

Ana tegli, Mrka je posmatra!

Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta

Foto: Dejan Živančević

Iako je više puta rekao da je zaljubljen u svoju dragu Anu Bekutu, Milutin Mrkonjić se juče nije potrudio da joj pomogne oko nošenja gardrobe. Naime, po dolasku na snimanje nove emisije koja će se emitovati na Televiziji “Prva”, Ana je izašla iz automobila i sama nosila svoje stvari, dok je Mrkonjić sve vreme išao iza nje. Bivši ministar jeste poznat kao pravi džentlmen, ali je očigledno ovog puta mislio da Ana može sve sama.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP